”Jag vet vad kvinnor vill läsa om”

I dagarna relanseras improveme.se med helt ny design. Med fokus på livsstil befäster vi vår ställning som det självklara nätmagasinet för kvinnor över hela landet.

– Det här är en oerhört spännande resa som jag fått chansen att leda. Improveme.se har sedan starten kommit att stå för skönhet, livsstil och underhållning på nätet och vår bloggportal är fortfarande en av de största, säger chefredaktör Ricki Petrini.

Bland de nya kategorierna hittar du bland annat Resor, Stil, Design och Krog som nu ska ta improveme.se till nästa nivå.

– Vi frågade helt enkelt våra läsare vad de helst vill läsa om och insåg snabbt att livsstilsnyheter var efterfrågat. Egentligen har vi redan skrivit om dessa ämnen förut, även om vår huvudsakliga inriktning varit hälsa och skönhet, säger Ricki Petrini.

Förutom att redaktionen får nya ämnesområden att skriva om kommer även bloggarna att få en hel del nytt. Bland annat introduceras nya Profilbloggare.

– Jag vill att våra bloggare ska spegla våra artiklar i magasinet och därför har jag sedan en tid tillbaka rekryterat nya Profilbloggare. Dessa tjejer och killar har alla en sak gemensamt – de äger frågorna som de skriver om. Som läsare är det lätt att fastna för deras passion eftersom de brinner för att blogga.

Improveme.se har idag hundratusentals läsare varje vecka och har sedan starten 2008 levererat dagliga nyheter för livsstilsintresserade kvinnor och män.

– Även om vi får ett bredare utbud framöver så kommer vi samtidigt att nischa oss mer. Jag och redaktionen kommer att bli mer selektiva med våra nyheter och se till att vi håller hög relevans. På så sätt kommer vi att överraska våra befintliga läsare samtidigt som vi varje dag fångar nya besökare.

Några av nyheterna på improveme.se:
  • Ny design och responsiv sajt (anpassad för alla enheter)
  • Ny ämnesområden: Resor, Stil, Design & Krog
  • Nya Profilbloggare och uppdaterad design i bloggen
Redaktionen
Publicerad: 18 maj 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp