Kändisguruns figurlöfte

Kändistränaren Tracy Anderson menar att om du är villig att kämpa tillräckligt hårt kan du få Madonnas tränade armar, Gwyneth Paltrows välsvarvade ben och Kylies fasta rumpa.

En timmes träning om dagen, sex gånger i veckan. Det är vad som krävs för att få en vältränad kändiskropp, enligt 34-åriga fitnessgurun Tracy Anderson.

Hennes träningsprogram “The Tracy Anderson Method“ innehåller pilatesliknande övningar med inslag av dansaerobics. Detta är just vad som behövs för att man ska få en feminin men fit figur, menar Tracy. Hon utvecklade metoden för att själv komma i form och tränar idag stjärnor som Madonna, Gwyneth Paltrow och Liv Tyler.

Tracy -som säger att hennes egentliga kroppsbyggnad liknar Danny DeVitos -kämpade i fem år med att arbeta fram träningsprogrammet.
-Det jag kom fram till var att muskler snabbt blir smarta men ännu snabbare blir dumma. Man tränar och de blir starkare och mer vältränad, men musklerna är lata och blir uttråkade och när muskler blir uttråkade slutar de att arbeta för dig. Det är därför så många människor når en platå och börjar gå upp i vikt igen, säger hon till Daily Mail.

Hemligheten är att använda vad Tracy kallar “accessoarmusklerna“, de små musklerna som stöttar de större musklerna, och att hela tiden träna olika muskelgrupper så att kroppen inte blir uttråkad. Hon har därför tagit fram mer än tusen olika övningar för en maximalt varierad träning.

Tracy Anderson har både släppt en bästsäljande tränings-DVD och håller på att öppna gym i London och New York. Men att få en PT-timme med Tracy är omöjligt -Madonna och Gwyneth har nämligen anställt henne på heltid.

Om man sliter lika hårt som stjärnorna kan man gott unna sig onyttig mat emellanåt, menar Tracy Anderson.
-Tränar man ska man aldrig behöva ha dåligt samvete. Madonna älskar muffins och Gwyneths bovetespannkakor är “to die for“, säger Tracy till Daily Mail.

Madonna är otroligt disciplinerad, berättar Tracy Anderson.

Madonna är otroligt disciplinerad, berättar Tracy Anderson.

Även Gwyneth tränar regelbundet med Tracy.

Även Gwyneth tränar regelbundet med Tracy.

Det har hjälpt henne att komma i form efter sina graviditeter.

Det har hjälpt henne att komma i form efter sina graviditeter.

Madonnas vältränade armar kräver mycket arbete...

Madonnas vältränade armar kräver mycket arbete…

...men popdrottningen har ofta anklagats för att vara för smal.

…men popdrottningen har ofta anklagats för att vara för smal.

Här i Louis Vuittons kampanj.

Här i Louis Vuittons kampanj.

Gwyneths ben kan bli dina, enligt Tracy.

Gwyneths ben kan bli dina, enligt Tracy.

malin.lundblad@improveme.se

2009-05-13 08:52:00

Publicerad: 13 maj 2009

Fint hår för billig peng

Spara stålar med enkla knep