Se bra ut i bikini

Här är tricken som får dig att glömma alla skavanker, eller åtminstone hjälper dig att göra det bästa av dem.

Sitt säkert
Att sitta med benen något uppdragna ger en slimmande effekt på dina ben och riktar fokus uppåt, mot din överkropp.

-Testa också att “gräva ned“ de bakre regionerna något i sanden då du sätter dig ned, tipsar kroppsspråksexperten Patti Wood om till In Style Magazine.

Gör ett lyft
Att få upp brösten en aning gör automatiskt att din midja ser slankare ut. Investera i en riktigt bra överdel, gärna med byglar som ger stöd eller använd dig av en gammal hederlig kirurgtejp för att ge dina bröst ett lyft.

Smörj din mage
Har du problem med en uppsvälld mage eller känner du att du gärna bara skulle vilja ha magen lite extra platt innan du intar beachen? New York baserade kostexperten Cynthia Sass tipsar dig om hur du lyckas.

-Håll tillbaka på kolhydrater och salt, två till tre dagar innan du ska dra på dig bikinin, berättar hon. Skippa också gasproducerande grönsaker så som bönor, lök, och broccoli och ersätt dem istället med sparris, spenat, selleri och tomater som verkar vätskedrivande.

Undvik irriterade hårsäckar
För att undvika röda prickar och irriterande hårsäckar, raka alltid benen dagen innan du sticker iväg till stranden. Använd dig av en rakhyvel med gel och en rakgel för att förebygga irritation.

Slimma med en bränna
New York baserade brun-utan-sol specialisten Anna Stankiewicz beskriver en fejkbränna som en liten svart klänning som smiter åt där det behövs. Att grunda med en fejkbränna kan göra under för din strandfigur.

Bildspel: Se bra ut i bikini

Bildspel: Se bra ut i bikini

redaktion@improveme.se

2010-07-20 07:40:00

Publicerad: 20 juli 2010

Fint hår för billig peng

Spara stålar med enkla knep