Baka proteinmuffins

improveme.se

Fitnessexperten Martin Löwgren delar med sig av sitt recept på nyttiga proteinmuffins du kan äta med gott samvete. Bon appetit!

Proteinmuffins (8 stycken)

150 gram äggvita
1 skopa proteinpulver = cirka 25-30 gram (valfri smak)
2 matskedar havrekli
2 tsk bakpulver
1 msk Fun light (valfri smak)

GLASYR
150 gram kesella
Fun Light hallon
Färska hallon

Tillagning:
Sätt ugnen på 150 grader. Vispa äggvitorna hårt och blanda dem med resten av ingredienserna. Fördela muffinssmeten i åtta muffinsformar och grädda i 20 minuter. Blanda ihop ingredienserna till glasyren och bred ut över muffinsen.

Martins kommentarer:

Jag kör med WNT Triple protein vilket är ett vassleisolat, men så länge man kör med ett kvalitetsprotein som klarar att värmas upp (vassle som kasein) ska det inte spela någon roll vilket märke man kör. Glasyren med just färska hallon är en personlig favorit, men det går såklart att göra utan glasyr eller med annan kesellabaserad favorit.

Bildspel: Baka proteinmuffins

Bildspel: Baka proteinmuffins

2012-04-24 08:07:00

Publicerad: 24 april 2012

Mitt ansikte är min canvas