Så varvar Håkan Hellström ner

improveme.se

Han fyller Sveriges största arenor och vinner (nästan) alla priser han nomineras till. Men vilken metod tar egentligen Håkan Hellström till för att varva ner från tumultet? Vi fick en pratstund med popkungen.

Efter att ha mottagit sin tredje Rockbjörn för kvällen var Håkan Hellström inte bara galans stora vinnare -utan även tidernas största vinnare med hela 14 guldfärgade statyetter hemma i bokhyllan.

-Det är otroligt stort och går inte ens att relatera till. Jag kan inte ta in det riktigt. Jag är bara så väldigt stolt och rörd. Det är helt ofattbart, säger han till Aftonbladet.

I början av
sommaren blev Håkan historisk då han inte bara sålde ut Ullevi i Göteborg, utan även slog publikrekord med 69 349 personer i publiken. Efter succén har sångaren passat på att ta det lugnt och umgås med sina barn.

-Vi var på Liseberg och där vann jag en stor kartong Daim i ett sånt där chokladhjul, du vet? Så jag har ätit Daim hela sommaren. Men jag har vägt upp det med att spela fotboll med min lille son, berättar Håkan.

Men precis som alla andra rockstjärnor behöver tvåbarnspappan varva ner efter en lång inspelningsperiod som allt som oftast följs upp av en maratonturné. Då gör han helst det folk gör mest: tittar på film och lyssnar på musik.

-Och spelar fotboll såklart, tillägger Håkan. Jag brukar glidtacklas, haha.

Vi fick en kort pratstund med Sveriges största popartist.

Vi fick en kort pratstund med Sveriges största popartist.

Bara i år har Håkan kammat hem tre Grammis-priser och tre Rockbjörnar.

Bara i år har Håkan kammat hem tre Grammis-priser och tre Rockbjörnar.

[email protected]

2014-09-05 07:16:00

Publicerad: 5 september 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp