Nu gör Debaser Slussen comeback

Se upp sommar-Stockholm! Debaser Slussen är tillbaka efter ett och ett halvt år och är redo att locka tillbaka trogna gäster och nya besökare från stadens hippaste uteserveringar.

Juni 2013 var en tung månad för Debaser. Efter långa förhandlingar stod det klart att den folktäta sommarklubben skulle tvingas stänga ner till hösten samma år på grund av ombyggnationen av området. Trots massiva protester och tusentals namninsamlingar slog portarna igen till besökarnas och arrangörernas stora besvikelse.

Men frånvaron visade sig bli kortvarig. Lagom till sommarsäsongen 2015 har klubben fått tillstånd att hålla till på Slussenterrassen, precis ovanför den gamla plattformen klubben brukade hålla till på.

– Att det här blir verklighet visar att där det finns vilja där finns det hopp och att en aldrig ska sluta kämpa för något som en verkligen vill skriver arrangörerna på sin hemsida.

Debaser skriver vidare att de dragit igång bygget, att en foodtruck är fixad, att ölen är beställd och att bokningarna är i full gång:

– Förbered dig på en sommar full av livemusik från utescenen och DJs som spelar de bästa låtarna sommarnätterna långa!

Isabella Eklöf
Publicerad: 26 april 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp