Stjärnans diskreta succémake

Gwyneth Paltrow har länge kallats för världens vackraste kvinna. Hennes svala sminkstil inspirerar tusentals kvinnor världen över.

Gwyneth Paltrows eleganta och svalt coola look gör att hon inte bara bara har blivit känd för sina filmroller, utan även som ett av skönhetsvärldens vackraste ansikten.

Hår
Hennes blonda hår är nästan vitt och hennes frisyrer skiftar ofta. Till vardags ser vi oftast Gwyneth i hästsvans eller med håret lite ruffsigt utsläppt. Vid elegantare tillställningar sätter hon gärna upp det eller har en fransk fläta. Ibland är håret bara uppsatt med en klämma. Det verkar som om Gwyneth väljer hårstil lite efter humör.

Make up
Gwyneth Paltrows är aldrig översminkad. Hon väljer lätt färgade foundations som täcker bra, men som aldrig blir tjock eller tung. Se till att täcka hals och nackområdet också. Det är lätt att glömma när man har en lätt foundation.

Rosenskimrande färger
För att få den ultimata Gwyneth-looken: välj rosenskimrande färger i lätta- till mediumskalor, alternativt lätt plommonfärgade. Undvik brons och bruna färgtoner. Välj mörkbrun mascara, men se upp så det inte blir för mycket. Lägg försiktigt på ögonfransarna. Vid enstaka tillfällen väljer Gwyneth blå mascara.

Läppfärger i rosa
Gwyneth Paltrow har ofta ögonlocksfärger i rosa, blå och lila färger. Hon är knappast känd för putiga eller tjocka läppar, så har du en tunn Gwynethläpp ska du använda en läppenna, bara aningen mörkare än det läppstift du väljer. Gwyneths läppfärger går i mörkrosa, korall och lätt plommoninspirerade nyanser.

Sist men inte minst. Vill du bli en riktig “Gwyneth-look-a-like“ ska du tona ner allt bling-bling och spela på en sval elegans. Gwyneth använder sällan fabulösa smycken för att förstärka sitt vackra yttre, utan gör istället succé med naturlig skönhet.

Bildspel: Stjärnans diskreta succémake

Bildspel: Stjärnans diskreta succémake

Bildspel: Stjärnans diskreta succémake

Bildspel: Stjärnans diskreta succémake

[email protected]

2008-04-08 18:41:00

Publicerad: 8 april 2008

Höststäda din sminklåda

Mascara används ofta för länge