“Så får du min kropp“

Den livfulla "Paradise Hotel"-vinnaren Emanuel Wäsström har många planer för framtiden. Han har även många råd till de som vill ha en lika vältrimmad kropp som hans.

Grattis till segern, varför vann just du?

-Jag vann nog för att jag bara var mig själv. Jag spelade inte ”Paradise-spelet” och ljög inte för folk. I slutet är det ändå en popularitetstävling och då visste folk att jag inte hade spelat ett spel eller bedragit folk. Om man vill vinna ska man nog ha så kul som möjligt och vara ärlig. Nu när du har ett startkapital på över 200 000 kronor, vad ska du göra härnäst?
-Först ska jag nog ta körkort. Sen vill jag fortsätta med att resa runt. Jag vill hitta min plats någonstans i världen, vilket jag vet inte är i Sverige. Jag bor nu i en lägenhet som jag har fram till sista januari och sen bär det av mot Sydamerika. Där vill jag skapa mig någon form av liv, jag vet ännu inte vad jag ska göra men jag är öppen för olika jobb och vill träffa nya personer.Du har sagt att du ser dig själv som en njutare, vad njuter du av mest?
-Jag njuter mycket av stunden. Att göra det jag tycker om, idrotta, spela beachvollyboll, dricka vin, vara med mina vänner.

Vad har du för träningsvanor?
-Inget schema eller så, men jag cyklar, springer, gör armhävningar, push-ups och går på gym. Eftersom att jag helst tränar utomhus föredrar jag att vara utomlands. Där kan jag springa på stränder och spela beachvollyboll. Vilket är rätt så svårt i Sveriges kalla vinterland.

Har du något magiskt träningstips?

-Ja, eller joggning har jag alltid haft lite svårt för. Men på senare tid har jag förstått charmen med att springa i mitt eget tempo för mig själv och mina tankar. Man behöver ju inte alltid springa tills man stupar. Utan snarare kan man gå om man blir trött och sen börja när kraften kommer tillbaka. Man behöver inte försöka vara en proffslöpare.

Vad har du för tips för att få en kropp som din?

-Jag tänker alltid på vad jag äter och gör. När jag känner mig oaktiv gör jag saker. Det kan vara svårt att hitta bra träningsvanor, jag själv har haft problem med det sedan gymnasiet, men att göra något räcker oftast.

Vad brukar du äta?

-Jag gillar en rejäl frukost. Jag gör min egen fullkornsgröt med frukter som kiwi och banan. Det är nog både viktigt och bra. Och eftersom att jag umgås med aktiva killar har det blivit naturligt att vi håller koll på det vi äter. Mycket fullkorn, mycket protein, jag vågar säga att jag är riktigt duktig på att laga köttfärs. Jag undviker vit pasta, bröd och dricker aldrig söt läsk eller sockerjuicer. Visst, jag älskar faktiskt Max, men det är undantag.


Många tycker att du är snygg, men har du någon gång inte legat på topp?

-Ja såklart… I gymnasiet… Jag var rätt så liten tills jag blev 16-17 år och var en spinkig 60-kiloskille. Sedan började jag gymma, då blev jag större, finnarna försvann och självförtroendet stärktes. Det är nog en bra erfarenhet nu när jag ser tillbaka på det.


Vilka skönhetsprodukter använder du?


-Inga alls faktiskt.Vad gör du för ditt långa blonda hår?

– Inte ett dugg. Jag använder inga produkter i håret, jag gillar inte kletet och tycker om det som det är. Jag balsamerar aldrig mitt hår men använder schampo till och från. Jag känner att jag tycker om mitt hår som det är, och det är en del av min image. Utomlands blir mitt hår solblekt och saltat av havsvattnet, det gillar jag och mitt hår. Sen har jag inte rört det på två år. Det är naturligt bra helt enkelt, jag mår bra, håret mår bra.


Vilken är din favorit drink?

-Det är Caipirinha. En brasiliansk drink som är liten, stark och enkel. Oftast gjord på en brasiliansk spritsort med lime, råsocker och is. Drinkar brukar vara för söta, det är godare när det är enkelt och starkt. 


Några andra drinktips?
-Att lära sig skilja på juice och juice. Ta till exempel äppeljuice och äppelmust, skillnaden kan inte vara större. Det bästa är att göra sin egen juiceblandning.

Vem var ohälsosammast på “Paradise Hotel“?

-Det var en svår fråga… Personligen var jag väldigt ohälsosam. Jag slappnade verkligen av helt och hållet och njöt av det som bjöds. Men vi var slappa, vi gav hän åt paradiset. Det var lite löjligt hur bra vi hade det.

Läs intervjun för att ta del av vad som finns under denna manliga kropp.

Läs intervjun för att ta del av vad som finns under denna manliga kropp.

Här har vi en sann livsnjutare under solen.

Här har vi en sann livsnjutare under solen.

På TV6s sajt skriker flickorna efter Emanuel.

På TV6s sajt skriker flickorna efter Emanuel.

Och nu vet vi allt vilket schampo han använder...

Och nu vet vi allt vilket schampo han använder…

Från Emanuels blogg visar han klipp från sin barndom.

Från Emanuels blogg visar han klipp från sin barndom.

Peacetecken och peacehalsband, vissa skulle säga Flower Power-Emanuel.

Peacetecken och peacehalsband, vissa skulle säga Flower Power-Emanuel.

Men på krogen funkar hans avslappnade stil lika bra.

Men på krogen funkar hans avslappnade stil lika bra.

Han dras till solen, i Sydamerika vill han börja sitt nya liv.

Han dras till solen, i Sydamerika vill han börja sitt nya liv.

Rykten går på stan att Emanuel är ett munspelsgeni!

Rykten går på stan att Emanuel är ett munspelsgeni!

Som vi minns honom från

Som vi minns honom från ”Paradise Hotel”. Nu ett minne blott.

olof.ehrs@improveme.se

2010-12-22 09:26:00

Publicerad: 22 december 2010

Fint hår för billig peng

Spara stålar med enkla knep