Sommarens groomingnyheter

improveme.se

Är det dags att uppdatera sortimentet? Fyll ditt badrumsskåp med vårens senaste groomingprodukter. Improveme.se ger dig tre vårnyheter för en stiligare, fräschare och mer uppdaterad look.

Acqua Di Parma fortsätter på medelhavstemat och släpper nu deodoranter. De olika varianterna släpps i samma serier som vi tidigare hittat shower gel och body milk. Sprayflaskorna rymmer 150 milliliter och har den sportiga designen som passar i alla mäns badrum. Produkterna är producerade med låg alkoholhalt vilket inte påverkar ens naturliga ph-värde. Deon finns i fem olika dofter och kostar runt 299 kronor.

Arancia di Capri -Avslappnande
Mirto di Panarea -Energigivande
Bergamotto di Calabria -Upphetsande
Fico di of Amalfi -Förnyande
Mandorlo di Sicilia -Lindrande

Marvis Mint smög diskret in på den Svenska tandkrämsmarknaden för några år sedan. Nu har det lanserats sammanlagt sju fräscha tandkrämer som vi hittar hos var och varannan groomingmedvetne man. För att komplettera dessa har Marvis nu tagit fram en munskölj i klassisk anda packat i retrosmyckad förpackning. Eau De Bouche innehåller fräsch stark mint. Då menar vi inte i kemikaliebombad listerin-stil. Flaskan innehåller ört- och pepparmintkryddat koncentrat som du blandar ut med fyra delar vatten. Produkten hittar du för 175 kronor i välsorterade butiker eller på internet.

Bulldog Natural Skincare grundades 2006 och har spelat en stor roll på den nordeuropeiska hudvårdsmarknaden för män. När Bulldog kom till Sverige fyllde det ett tomrum. Märket har varit ett säkert kort till ett bra pris som tilltalat en bred målgrupp. Än idag finns produkterna i både den intresserade och ointresserade mannens badrumsskåp.

Nu har deras tre mest säljande produkter hittat en plats utanför badrumsskåpet -i din resväska. Original Face Wash, Original Shave Gel samt Original Moisturiser är de tre baserna du alltid bör ha med dig för ett rent, välskött och stilsäkert yttre. Pris för hela kittet är drygt 100 kronor. Varje förpackning består av 30 milliliter väldoftande innehåll.

Acqua di Parma släpper fem olika varianter av den nya deodoranten.

Acqua di Parma släpper fem olika varianter av den nya deodoranten.

Marvis Mint packar munsköljet lika stiligt som de populära tandkrämerna.

Marvis Mint packar munsköljet lika stiligt som de populära tandkrämerna.

Äntligen kommer Bulldogs populäraste produkter i resestorlekar.

Äntligen kommer Bulldogs populäraste produkter i resestorlekar.

[email protected]

2013-05-07 08:36:00

Publicerad: 7 maj 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp