Här är sommarens hetaste dofter

improveme.se

Sugen på en ny parfym i sommar men svårt att bestämma dig för vilken? Vi har samlat de hetaste dofterna. Välj mellan heta klassiker och nya favoriter.

På sommaren låter vi de tunga och mustiga dofterna stå kvar på badrumshyllan. I stället plockar vi fram de lättare, friska och blommiga alternativen.

Drar du direkt från playan till after beachen kanske en fruktig och ungdomlig variant är helt rätt för dig, medan en blommig och frisk doft passar bäst på trädgårdsfesten. Här är sommarens dofter för alla tillfällen!

Lexington Summer Breeze Woman EdT
Pris: Cirka 485 kronor för 75 milliliter
Omdöme: Lexington lanserade sina första parfymer i fjol och nu har de utökat sitt sortiment. Denna lätta grapefruktdoftande sommarparfym passar den lite mognare kvinnan som planerar att tillbringa sin sommar vid havet. Bland doftnoterna finns näckros, bergamott och cederträ.

Lanvin Me L’eau EdT

Pris: Cirka 535 kronor för 50 milliliter
Omdöme: Den här friska doften påminner om fräscha blommor och läskande hallonsoda. Bland doftnoterna hittar man bland annat mandarin, viol och magnolia, som passar vid alla tillfällen.

Prada Candy Floreale EdT

Pris: Cirka 1300 kronor för 100 milliliter
Omdöme: Den här sofistikerade doften från Prada har blommiga inslag av pion och citrus med söta undertoner sammansatta av vit mysk, vanilj och moderna karamelltoner. Den passar perfekt på sommarens cocktailpartyn!

Panos Emporio Floral Secret EdT

Pris: Cirka 375 kronor för 30 milliliter
Omdöme: Det här är sommar i en doft! Det friska från liljekonvalj och rosor gifter sig bra ihop med det söta från plommon och melon och passar lika bra på dagen som på kvällen.

Jimmy Choo Exotic EdT
Pris: Cirka 495 kronor för 60 milliliter
Omdöme: Jimmy Choos exotiska doft passar dig som planerat in ett gäng härliga partynätter i sommar. Doften påminner om fruktiga drinkar och sensommarsol på playan och innehåller noter som passionfruktsblomma, hallon och rosa grapefrukt.

Viktor & Rolf Bonbon EdP
Pris: 635 kronor för 30 milliliter
Omdöme: Förutom flaskans sockersöta form är doften av söt karamell, mandarin och jasmin en blivande klassiker i sommarens parfymgarderob.

Chanel Chance Eau Tendre EdT

Pris: Cirka 720 kronor för 50 milliliter
Omdöme: Chanel Chance passar den eleganta och medvetna kvinnan. Den öppnar upp med lätta, fruktiga noter och innehåller bland annat grapefrukt, iris, jasmin, vit mysk och sandelträ. En riktigt klassisk doft!

Escada Born in Paradise EdT
Pris: Cirka 620 kronor för 50 milliliter
Omdöme: Escadas sommardoft är inspirerad av cocktailen Pina Colada och passar utmärkt för den lite yngre kvinnan. Den har doftnoter som fräsch melon och exotisk kokosnöt.

Av: Emelie Wiktorén och Isabella Eklöf

Spana in alla dofter i bildspelet!

Spana in alla dofter i bildspelet!

Lexington Summer Breeze.

Lexington Summer Breeze.

Lanvin Me L’eau.

Lanvin Me L’eau.

Prada Candy Floreale.

Prada Candy Floreale.

Panos Emporio Floral Secret.

Panos Emporio Floral Secret.

Jimmy Choo Exotic.

Jimmy Choo Exotic.

Viktor & Rolf Bonbon.

Viktor & Rolf Bonbon.

Chanel Chance Eau Tendre.

Chanel Chance Eau Tendre.

Escada Born in Paradise.

Escada Born in Paradise.

[email protected]

2014-06-25 12:39:00

Publicerad: 25 juni 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp