Så får du sommarflörten

improveme.se

Sugen på en sommarkärlek? Skippa accessoarerna. Ett vackert leende är allt som behövs.

Snart kommer sommaren, och sommar innebär oftast värme. Det svenska vädret kan dock vara oförutsägbart och väderleksrapporten stämmer inte alltid, se därför till att ha hettan redo när kylan väl kommer. Med en värmande flört behöver du inte oroa dig för att frysa i sommar.

I en ny studie från detjingsajten C-Date så undersöktes vad européer (inklusive svenskar) föredrar hos en kvinna eller man.

För herrarna
Det visar sig att 38 procent av alla deltagande kvinnor attraheras av män som bär aftershave, medan 31 procent istället går igång på synliga muskler. Vissa föredrar dock accessoarer som klocka, skor eller bil, men det är endast fyra, fem respektive sju procent.

För damerna
För tjejernas del är det ungefär samma sak. Hela 37 procent av de tillfrågade männen tycker att en naturlig look är mer attraherande än klackskor och röda läppar, som hamnade på sju och fem procent. Visserligen hamnade korta klänningar på en andraplats med 27 procent, men i slutändan är det au natural som gäller.

När det kommer till enbart svenskarna så tycker båda könen (79 procent för kvinnorna och 52 för männen) att leendet är den egenskapen som är mest attraktiv.

Strunta i solpudret eller finskorna nästa gång du söker en flört -satsa på naturligt. Lite parfym, charm och ett vackert leende är allt som behövs.

Bildspel: Så får du sommarflörten

Bildspel: Så får du sommarflörten

[email protected]

2012-05-12 08:00:00

Publicerad: 12 maj 2012

Höststäda din sminklåda

Mascara används ofta för länge