RFSU:s superkondom

improveme.se

Den är bra för säkert sex – men inte känslan. Kondomen har länge varit ett njutningshinder, men en ny supervariant ska sätta stopp för detta.

Ett stort problem när det gäller sex är användandet av kondom. Många tycker att det försämrar njutningen och struntar helt i att använda den, vilket kan leda till oönskade gravititeter och könssjukdomar. Just för att det inte blir lika skönt så struntar många i skyddet, men en ny superkondom ska minska både sjukdomar och gravitidet.

”True Feeling” är en ny latexkondom från RFSU som ska ger mer njutning för båda parter. Genom ny teknologi och mer avancerade tillverkningsmetoder har latexgummit blivit tunnare för att öka känslan, utan att dra ner på kvaliteten.

Teknologin har dessutom gett tillverkarna möjligheten att eliminera kondomlukten som många tycker är obehaglig.

För att undersöka hållbarheten lät RFSU 150 personer testa kondomen. Nästan 60 procent instämde med att produkten löser problem som de tidigare har haft med standardkondomer.

– Det bästa med True Feeling var tunnheten, den ger en mer hudnära känsla vilket gör att man tänker mindre på kondomen medan man har sex, säger Henrik Norelius, en av alla “testpiloter“.

Fler än hälften instämde på påståendet att de kändes mycket tunna och helhetsintrycket var väldigt positivt.

Den nya kondomen är tunnare än någonsin.

Den nya kondomen är tunnare än någonsin.

Hela 78 procent av deltagarna svarade

Hela 78 procent av deltagarna svarade ”stämmer”, ”stämmer bra” eller ”stämmer mycket bra” på påståendet att det kändes som att ha sex utan kondom.

De finns att köpa i livsmedelsbutiker och apotek för cirka 89 kronor.

De finns att köpa i livsmedelsbutiker och apotek för cirka 89 kronor.

[email protected]

2012-06-11 13:53:00

Publicerad: 11 juni 2012

Höststäda din sminklåda

Mascara används ofta för länge