Så sabbar du ditt sexliv

improveme.se

Väntar du på det ultimata sexet? Gör något åt saken.

Det finns saker som kan ha inverkan på hur du presterar i sängen. Genetiska problem eller mens är något man inte kan påverka i större utsträckning, men om du känner igen dig själv i något av det nedan, bör du åtgärda problemet snarast -för sexlivets skull.

Arbetsschemat:

Arbetsnarkomaner kan ha en förmåga att ta med jobbet hem, något som kan påverka privatlivet -och sexlivet. Ju mer arbete som finns på din hjärna, desto mindre lust har du för din partner.

Kroppen:
En hälsosam kropp går hand i hand med ett bra sexliv. Det vill säg att ju bekvämare du är i din egen kropp, desto mindre hämningar finns och du kan släppa lös mer i sängen.

Mobilen:

Att vara beroende av mobiltelefonen, eller teknik i allmänhet, är ett problem många har. I värsta fall kan det till och med gå över styr -mobilen blir viktigare än sexet. Bli av med din digitala stress för att få mer kvalitetstid i sänghalmen.

Sömnen:
Otillräcklig sömn kan påverka många saker, bland annat koncentrationen och träningen. Sex kan få dig att somna lättare, så kör en snabbis och sov sött -så orkar du ännu längre nästa gång.

Förväntningarna:
Förvänta dig inte att din partner ska göra hela jobbet. Ansträng dig så gott du kan så får ni båda en härlig upplevelse. En nyckelregel: behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Bildspel: Så sabbar du ditt sexliv

Bildspel: Så sabbar du ditt sexliv

[email protected]

2013-01-02 14:38:00

Publicerad: 2 januari 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp