Sex genom rutiner

improveme.se

Skönare sexliv genom att dricka vatten? Ja, det går! Så här kan vardagssysslorna bättra sexet.

Varje dag dricker du vatten, äter mat och har på dig kläder. Men varför inte få ut mer av dina vardagsrutiner -i form av bättre sexliv? Så här kan vardagsvanorna ge dig en boost i sängkammaren.

Sömn
Alla måste sova för att kunna leva och, inte minst, kunna ha sex. Förutom att du uppenbarligen måste ha energi för att kunna ta dig igenom akten, så frigörs stresslindrande hormoner när du sover som kan förbättra sexbegäret och sexlivet.

Vätska

Se till att du dricker mycket vätska varje dag, det ger dig en form av naturligt glidmedel. Dessutom spolar det ut gifter ur kroppen och håller systemet friskare. Saker som rökning, för mycket alkohol och kaffe kan dessutom ”torka ut” libidon, så håll det relativt begränsat.

Träning

Träna regelbundet för en mer lust eller bättre erektion. Det håller även hjärtat i trim så att du orkar längre under sexet. Sedan gör ju en snygg kropp knappast någon skada…

Mat
Alla behöver äta för att överleva, så varför inte slå två flugor i en smäll? Genom att käka mycket frukt, grönsaker och måttligt med protein så ger du nervfunktionerna och blodflödet en extra boost, som kan vara bra i sänghalmen.

Kläder

Om du bor i Sverige har du troligtvis alltid strumpor på dig, åtminstone under vinterhalvåret. Att behålla dem på under sexakten kanske inte så jättesexigt men studier har faktiskt visat att vissa lättare kan nå klimax, om de håller fossingarna varma. Det handlar helt enkelt om bekvämlighet.

Bildspel: Sex genom rutiner

Bildspel: Sex genom rutiner

[email protected]

2013-08-23 15:29:00

Publicerad: 23 augusti 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp