Så dumpar du frisören

Var senaste klippningen ingen hit? Senaste färgningen en katastrof? Lugn, vi vet knepen att ta till när du vill göra slut – med din frisör!

1. Ljug inte
Hitta inte på någon lögn om att du ska flytta utomlands och tyvärr måste sluta komma till salongen. Då kommer du garanterat springa på din frisör på stan, säger Chris McMillian till Allure.

2. Ta en paus
Du kan alltid testa en ny salong mellan besök hos din vanliga frisör. På så sätt får du se hur någon annan skulle klippa ditt hår. Men om du går tillbaka till din ordinarie frisör efter att du varit hos någon annan är det lika bra att erkänna det direkt -han eller hon kommer kunna se det ändå.

3. Inse att det kan vara ditt fel

Vad beror det på att du är missnöjd med din frisör? Kanske är det du som varit otydlig med vilken färg eller vilken sorts klippning du är ute efter?

4. Erbjud en sista chans

Förklara vad det är du stör dig på och ge frisören en chans att förbättra sig. Blir det ingen förbättring är det helt klart dags att dumpa.

5. Gör slut med värdighet
Förklara lugnt och sansat varför du byter salong och oroa dig inte alltför mycket för hur frisören kommer att reagera. Kunder kommer och går -det är en del av frisörens yrke.

Bildspel: Så dumpar du frisören

Bildspel: Så dumpar du frisören

[email protected]

2010-01-04 09:15:00

Publicerad: 4 januari 2010

Höststäda din sminklåda

Mascara används ofta för länge