Modellen vägrar skönhetsoperation

improveme.se

Är man modell är det inte ovanligt att lägga sig under kniven när åren börjar göra sig påmind. Men alla fotomodeller delar inte samma intresse för dessa ingrepp. "Victoria’s Secret"-ängeln Alessandra Ambrosio har en helt annan uppfattning.

När modellen Alessandra Ambrosio, 32, var elva år hade hon redan bestämt sitt framtida yrke, hon skulle bli supermodell. Men det fanns ett problem -hennes öron.

– Jag har alltid velat bli modell. Så jag bestämde mig för att fixa till mina öron eftersom de stack ut lite, säger ”Victoria’s Secret”-modellen till The Edit.

Men allt gick inte som det skulle. Doktorn, som kom från Ambrosios hemland Brasilien och som skulle utföra ingreppet hade bara gjort en liknande operation innan. Ingreppet ledde till svåra smärtor och sömnlösa nätter för supermodellen. Dessutom fick hon genomgå flera mindre operationer i ett års tid för att bli av med besvären.

Händelsen har satt djupa spår hos Ambrosio som idag inte kan tänka sig göra några skönhetsingrepp som inkluderar en kniv.

-Plastikkirurgi skrämmer vettet ur mig nu, säger hon.

Alessandra Ambrosio är livrädd för plastikkirurgi.

Alessandra Ambrosio är livrädd för plastikkirurgi.

Hon poserar gärna framför kameran...

Hon poserar gärna framför kameran…

... men vägrar lägga sig under kniven.

… men vägrar lägga sig under kniven.

[email protected]

2013-12-17 07:13:00

Publicerad: 17 december 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp