Hon tävlar om att bli årets frisör

improveme.se

På lördag den 7 mars är det dags för Årets Frisör. För tionde året ska priser delas ut i sju olika kategorier, nämligen Årets Dam, Herr, Avantgarde, Nykomling, Team, Årets Elev, samt Årets Frisörföretag.

Improvme.se har pratat med en av de nominerade i klassen årets Avantgarde -Annie Jonsson från Salong Frank i Kalmar. Annie är nominerad för andra gången och är sprudlande glad över detta.
-Det är så bra frisörer som är med och tävlar att vem som helst av oss är en värdig vinnare. Men givetvis vore det extra kul att vinna! Årets frisör är ju branschens finaste pris så det är stort och ger en riktigt bra kvalitetsstämpel.

Inspirationen till de ”buckliga” frisyrerna i tävlingsbidraget fick Annie först från en kollegas pärlarmband. Efter hand vävdes även lite likheter med gammeldags peruker a la domare och advokater i England in i det avancerade arbetet som kräver mycket förberedelse.

Annies råd till andra frisörer är absolut att anmäla sig till nästa års tävling.
-Det är utmanande och kreativt, man får tänka utanför boxen och inspirera andra. Och så gäller det att öva, öva, öva!

I år är tävlingen öppen för allmänheten så om du vill se de tävlande in action är det klockan 14 på Bryggarhuset, Norrtullsgatan 12.

Bildspel: Hon tävlar om att bli årets frisör

Bildspel: Hon tävlar om att bli årets frisör

louise.flinck@improveme.se

2015-03-02 14:55:00

Publicerad: 2 mars 2015

Sommarens vanligaste hudvårdsmyter

Vi reder ut missförstånden