Kristens beautyvanor

improveme.se

Aktrisen Kristen Wiig är inte bara rolig. Hon är också mån om sitt utseende. Läs mer i bildspelet ovan!

Komediskådisen Kristen Wiig har ett hektiskt schema med “Saturday Night Live“ och har blivit omåttligt populär i och med att hennes senaste film, “Bridesmaids“, blivit en sådan succé.

Här avslöjar hon hur hon ändå tar sig tid för skönhetsvanor och träningspass.

Kristen Wiig berättar för Allure.com att hon alltid tar sig tid att rengöra ansiktet ordentligt innan hon går och lägger sig.

Kristen Wiig berättar för Allure.com att hon alltid tar sig tid att rengöra ansiktet ordentligt innan hon går och lägger sig. ”Jag har en mängd olika serum och krämer som jag smörjer in innan jag går och lägger mig”, säger hon.

Det första hon skippar om tiden tryter är att få manikyr.

Det första hon skippar om tiden tryter är att få manikyr. ”Jag gör det ändå helst själv”, säger hon, ”men det är en lyx att göra det på salong och få handmassage och allt det där.”

På sistone har hon dock inte haft mycket tid över för salongsbesök, då hon spelar huvudrollen i

På sistone har hon dock inte haft mycket tid över för salongsbesök, då hon spelar huvudrollen i ”Bridesmaids”, som blivit omåttligt populär och är den mest sedda barnförbjudna tjejfilmen genom tiderna.

Kristins favoritmärken när det gäller hudvård är Kanebo Sensai och Sjal Serum.

Kristins favoritmärken när det gäller hudvård är Kanebo Sensai och Sjal Serum. ”Att de har tjusiga namn betyder ju att de fungerar – eller hur?” skämtar hon.

Det hon lärt sig av att bli sminkad av makeupartister i sitt yrke är att göra en snygg ögonsotning och lägga eyeliner, berättar hon.

Det hon lärt sig av att bli sminkad av makeupartister i sitt yrke är att göra en snygg ögonsotning och lägga eyeliner, berättar hon. ”Det är som att måla”, berättar Kristen. ”Jag frågar alltid makeupartisterna hur de gör och så lär de mig.”

När Kristen inte jobbar bär hon en lättare makeup, med lite Sensai-foundation under ögonen, krämrouge från MAC eller Nars, By Terry rose lip balm och mascara.

När Kristen inte jobbar bär hon en lättare makeup, med lite Sensai-foundation under ögonen, krämrouge från MAC eller Nars, By Terry rose lip balm och mascara.

Kristens makeupväska innehåller två mascaror som hon varvar mellan: L'Oréal Telescopic och Maybelline Full and Soft.

Kristens makeupväska innehåller två mascaror som hon varvar mellan: L'Oréal Telescopic och Maybelline Full and Soft.

Träningen inkluderar joggingturer och promenader.

Träningen inkluderar joggingturer och promenader. ”Jag har ett löpband hemma”, berättar hon.

”Jag cyklar också och tränar med en PT när jag kan.”

I

I ”Bridesmaids” finns en scen där hon tränar ett sorts bootcamp-pass, men Kristen berättar att hon själv aldrig testat träningsformen. ”Fast det skulle nog passa mig, för jag behöver en tränare som är lite aggressiv”, säger hon.

malin.lundblad@improveme.se

2011-09-27 13:24:00

Publicerad: 27 september 2011

Fint hår för billig peng

Spara stålar med enkla knep