Stjärnan: Jag var beroende av fillers

improveme.se

Lady Gaga har varit beroende av fillersbehandlingar. I veckan talade stjärnan ut om hennes relation till det rynkförebyggande medlet.

Den albumaktuella sångerskan Lady Gaga avslöjade i The Howard Stern Show att hon tidigare varit en flitig användare av fillers. Fillers är en rynkförebyggande substans som slätar ut huden och som injiceras med hjälp av en spruta.

Och det gick så långt att hon själv beskriver det som ett beroende.

-Jag kunde röka en massa jointar, dricka lite och sedan säga ”Låt oss besöka min tjej på salongen”. Då gick vi dit och fick en massa sprutor, berättar Lady Gaga i talkshowen.

Det var inte förrän en kompis sa till på skarpen som hon slutade med sina skönhetsingrepp.

-En vän som är fotograf sa ”Gaga, jag älskar dig men om du inte slutar injicera skit i ditt ansikte så måste jag döda dig”.

Den 27-åriga artisten bröt tidigare i år höften och började därefter röka marijuana som självmedicinering. Och det kunde bli många jointar, ibland 15 till 20 stycken per dag.

-Det var en vana som uppstod när smärtan blev för stark efter höftoperationen. Jag rökte, rökte och rökte tills jag inte visste vad smärta var för någonting.

Popsångerskan avslutar intervjun med att berätta att hon mår bra och att hon idag varken är beroende av marijuana eller fillers.

Bildspel: Stjärnan: Jag var beroende av fillers

Bildspel: Stjärnan: Jag var beroende av fillers

[email protected]

2013-11-18 15:08:00

Publicerad: 18 november 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp