Nagelstylist dominerar i modevärld

improveme.se

Jin Soon Choi, amerikansk nageldesigner och trendsättare, vet hur man driver nageltrenden. New York Times har utsett henne som den främsta ”nagelgurun” och hon har även gjort sig ett namn bland internationella redaktörer, fotografer och kändisar. Nu har nagelartisten inlett ett samarbete med Goop, Gwyneth Paltrows livsstilsajt, och skapat en glamourös nagelkollektion.

De nya heta trenderna sitter numera på fingertopparna. Nagellacket har blivit lika stor del av helhetslooken som accessoarer och smink. Modekungar som Christian Louboutin har förstått hinten (om inte skapat trenden) och även de lanserat egna nagelkollektioner.

Även nagelstylister, som Jin Soon, har visat framfötterna och tagit plats i modevärlden. Koreanens mästerverk har synts i Vogue, Harpers Baazar och inte minst på heta kändisar som Taylor Swift, Rihanna och Beyonce.

Samarbetsnagellacken lanserades i två klassiska trio-set, ena med en beige, ljusbrun och svartröd färg, och det andra i tre snygga nyanser av röd. Speciellt för lacken är att de lovar hållbarhet, ett långt liv på nagellackshyllan och skyddar mot blekning och gulfärgning av nageln.

Du hittar kollektionen på Goop.com

Bildspel: Nagelstylist dominerar i modevärld

Bildspel: Nagelstylist dominerar i modevärld

[email protected]

2014-12-20 09:00:00

Publicerad: 20 december 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp