Nykomling utses till “Årets modell“

improveme.se

För att kamma hem rollen som Maybellines nya ansikte behöver du vara smart, sexig, optimistisk och full av liv. Och ha 1,5 miljoner följare på Instagram förstås. Baggis, om man är 19-åriga Gigi Hadid – hon uppfyller samtliga krav.

Modellerna intar nu skönhetsindustrin med storm, och Gigi är inget undantag. Maybellines VD, Jerome Bruhat, beskriver nyskottet som industrins nya ”it-girl”, och säger att hon passar perfekt som märkets representant. Själv är hon ödmjuk inför rollen och skriver på sin Instagram att hon är ”hedrad och exalterad” över att ha blivit vald.

Det är ingen hemlighet att Instagram agerar som en resume för dagens unga modeller. Ju mer likes du har, desto större är chansen att bli upptäckt, omtyckt och vald. Gigi utsågs som en av 2014:s ”rookies” av Sports Illustrated, men har redan poserat för modejättar som Guess, samt tidningarna Elle och Vogue.

Utöver detta har The Daily Front Raw utsett Hadid som ”Årets Modell”. Nybörjare eller inte -2015 ser ut att bli ett stort år för den kaliforniska drömmen.

Bildspel: Nykomling utses till “Årets modell“

Bildspel: Nykomling utses till “Årets modell“

[email protected]

2015-01-20 08:42:00

Publicerad: 20 januari 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp