Fräsch kropp med en rengöringskur

improveme.se

Glöm detox! Rengöringskurer med gröna drinkar är den senaste hälsoflugan. Så här gör du för att få en fräsch kropp – både på insidan och på utsidan.

Att göra en rengöringskur är bra för att rena kroppen på gifter och slaggprodukter, vilket gör dig piggare. Den fysiska effekten är att huden blir lysande klar och mer fast.

Hälsoexperterna rekommenderar att göra kuren tre till åtta dagar i streck. Innan du börjar med juicerna bör du ägna minst en dag åt att inte äta något annat än färsk frukt och grönsaker, nötter och frön för att förbereda kroppen för rening.

Under själva rengöringen dricker du mellan sex och åtta juicer per dag. Det är viktigt att du dricker rikligt med vatten under tiden eftersom vattnet hjälper till att återfukta kroppen och spola ut alla gifter.

Leta efter gröna juicer som innehåller äpplen och morot för en bättre och sötare smak.

Under den första dagen kommer du att känna dig trött och slö, men mot slutet av kuren kommer du känna dig pigg och fräsch. Du bör undvika att träna under reningsperioden. Det här är ett bra tillfälle att passa på att vila.

Efter att du har avslutat kuren rekommenderas det att äta mycket färsk frukt och grönsaker igen och inte frossa i skräpmat och socker, som får dig att känna dig trött och slö igen.

Bildspel: Fräsch kropp med en rengöringskur

Bildspel: Fräsch kropp med en rengöringskur

[email protected]

2012-11-27 16:08:00

Publicerad: 27 november 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp