Produkter du kan sno av din partner

improveme.se

Det sägs att bakom varje välgroomad man finns en kvinna med ett proppfullt badrumsskåp. Vi har listat de produkterna du borde sno av din kärlek.

Din flickväns badrumsskåp kan kännas som rena djungeln, men underskatta inte innehållet i de perfekt staplade burkarna med färgglada etiketter. Det kan finnas produkter i hennes skåp som även kan göra dig fräsch.

1. Läppskrubb
Du kanske har märkt att huden blir torrare när utomhustemperaturen börjar sjunka? Läpparnakan kännas flagnande och ett billigt läppbalsam kanske inte hjälper. Då kan en läppskrubb vara räddaren i nöden för att avlägsna torr hud.

2. Torrshampo
Vem visste att man kunde bli av med flottigt hår utan att tvätta det? Antagligen din flickvän. Ett torrshampo absorberar fett och adderar volym till frisyren, vilket ger håret en nytvättad känsla som håller hela dagen.

3. Brun utan sol
Din semester kanske är över men det betyder inte att du behöver vara blek året om. Låna din partners brun utan sol-kräm för att uppnå en avundframkallande solbränna utan skadliga UV-strålar.

4. Pincett
Alla tycker olika -men de flesta föredrar två ögonbryn. Håll ovälkomna hårstrån mellan ögonen i schack med en pincett. Ett tips är att plocka dem efter en varm dusch när dina hårsäckar är öppna. Det är både mindre smärtsamt och ger mindre rodnad. Glöm inte att kolla öronen och näsan.

5. BB cream
En BB cream är som en tonad fuktkräm som är bra för att dölja mörka fläckar i ansiktet och jämnar ut din hudton. De flesta krämer lämnar dessutom en matt finish, så du slipper oroa dig för en glansig panna.

Bildspel: Produkter du kan sno av din partner

Bildspel: Produkter du kan sno av din partner

[email protected]

2014-09-03 08:52:00

Publicerad: 3 september 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp