Bantade efter hån

Jennifer Love Hewitt har tappat 8 kg på tio veckor. Men hon förnekar att elaka kommentarer fick henne att gå ner i vikt.

I höstas publicerades osmickrande bilder på skådespelerskan Jennifer Love Hewitt, tagna under en förlovningsresa till Hawaii. Skådespelerskan bar en svart bikini som visade hennes kurvigare kropp och avslöjade celluliter på låren.

När bilderna spreds
över internet hånades Jennifer med rubriker som: “Jag vet vad du åt förra sommaren“. Förolämpad röt hon tillbaka.
-Att ha storlek small är inte att vara tjock, sa hon då. Att ha storlek extra small gör dig inte vacker. Jag älskar min kropp och det borde alla kvinnor där ute göra.

Skådespelerskan uppmanade också sina medsystrar att inte skyla sig på stranden.
-Till alla kvinnor med bröst, höfter och midja: ta på er en bikini och var starka, sa hon.

Men nu har 29-åringen gjort en helomvändning. I nya numret av Us Weekly visar hon upp sin trimmade kropp och berättar i en exklusiv intervju att hon gått ner 8 kg på tio veckor.
-Jag har en bra träningsregim som jag gillar, så det inspirerade mig att fortsätta, berättar Jennifer. Min energinivå och hur jag mår nu är toppen.

Jennifers tränare hävdar att det inte är fåfänga som fått tv-stjärnan att tappa i vikt.
-Hon sa till mig: “De sa oförskämda, elaka saker, men det var inte därför jag ville förändra mig“, berättar tränaren för Us Weekly.

Hennes viktnedgång har ändå mötts av kritik från kvinnor som tidigare såg henne som en förebild för ett sundare ideal än smalhetsen i Hollywood. Läsare av Us Weekly kallar henne för en “hycklare“ som “sänder fel budskap till unga tjejer“.

Bildspel: Bantade efter hån

Bildspel: Bantade efter hån

[email protected]

2008-08-15 11:46:00

Publicerad: 15 augusti 2008

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag