Albas heta beachfigur

Att hålla sig i form ska vara kul, tycker skådespelerskan. Här delar hon med sig av kom-i-form-planen som trimmade hennes bikinilook.

När Jessica Alba sprang runt på stranden under sin Mexikosemester var det många som höjde på ögonbrynen över att stjärnan lyckats komma i form så snabbt efter sin graviditet.

Men Alba, som inte trivdes särskilt bra med sin gravida kropp, berättar att hon var fast besluten att få tillbaka den trimmade figur hon blivit berömd för.
-Jag tränade -inte i flera timmar, men jag behövde definitivt träna. Och jag drog ner på sötsaker och grädde. Jag höll mig till en ganska enkel organisk diet, som jag fortsatt med, berättar Jessica Alba för People.com.

På kort tid gick stjärnan ner 11 kilo, något som krävde att hon utförde en timmes workout om dagen under fem till sex dagar i veckan.
-Hon höll en strikt diet på ungefär 1700 kalorier om dagen och tränade bort 600 av de kalorierna. Eftersom hon jobbar så hårt har hon gjort fantastiska framsteg på väldigt kort tid, förklarar hennes tränare, Ramona Braganza, för People.com.

Men träning ska också vara rolig. Därför satsade Alba under semestern på att röra på sig utanför gymmet. Hon simmade och spelade beachvolleyboll, allt för att behålla figuren.
-Jag har aldrig känt mig mindre sexig än när jag var gravid. Jag skulle aldrig byta bort upplevelsen, men jag ville bli av med vikten, säger skådespelerskan, som kallar dottern Honor Marie för “mitt livs stora kärlek“.

Bildspel: Albas heta beachfigur

Bildspel: Albas heta beachfigur

[email protected]

2008-11-17 09:41:00

Publicerad: 17 november 2008

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag