“Blåbär är bra till allt“

Sara Varga om skönhetsmåsten och natural beauty.

Sara Varga är 26 år, och har redan hunnit med en hel del. Snart lanserar hon nya singeln “2 cups of coffee“. Dessutom har hon gett ut boken “Från groda till prins“. Hur håller hon det höga tempot? Sara tog en paus i sitt hektiska liv, för att svara på några frågor.

Sångerska, författare och bloggare. Hur hinner du med allt?
-Allt handlar om planering och struktur i tillvaron, att avsluta allt man påbörjar. Allt går hand i hand och är bara stundvis tidskrävande. Jag hinner med massa annat också.

Hur håller du dig i form mellan varven?
-Jag har alltid varit ett aktiv människa i vardagen. Jag springer och går alltid dit jag ska. Dansar när jag hinner. Jag har dessutom ett SATS kort hemma. Fast det har legat och dammat lite för länge nu…

Tänker du på vad du äter?
-Ja, jag tänker på att äta väldigt nyttigt, det jag mår bäst av. Är vegetarian så det blir att tänka till lite extra, men samtidigt faller det sig naturligt att äta mer frukt och grönt.

#IMG2-R# Då du ofta står i rampljuset, kan jag tänka mig att styling har stor
betydelse. Hur förbereder du dig rent skönhetsmässigt inför en spelning?
-När jag står på scen tänker jag mest på att jag ska prestera och leverera röst och sångmässigt, och för att jag ska kunna göra det behöver jag vara utvilad innan. Har jag sovit ordentligt och hunnit samla kraft så känner jag mig oftast vacker.

Spelar skönhet stor roll i ditt liv?
-Både ja och nej. Men skönhet är, hur klyschigt det än låter, något subjektivt. För mig handlar skönhet i sig inte så mycket om yta utan mer om insida och utstrålning. En människa med ett sunt yttre och en vacker själ brukar jag uppfatta som vacker. Sen kan jag tycka att det är jätte kul med styling och mode, men det är inte så relevant i en fråga huruvida skönhet spelar en stor roll för mig i mitt liv eller inte.

Vad är natural beauty för dig?
-Natural Beauty är för mig vad det låter. En naturlig skönhet som inte behöver artificiell hjälp att framställa ett vackert yttre.

Vilken look kommer du köra på 2009?
-Same, same but different. Min egen.

Vem är din stilförebild?
-När jag får en sådan fråga så önskar jag att jag brydde mig mer om andra och kunde komma på någon bra, men om sanningen ska fram så är jag ganska ointresserad av vad andra har på sig eller hur de ser ut. Jag gillar när det syns att människor kör på en väldigt personlig stil och inte försöker se ut som andra.

Vad hittar vi i ditt badrumsskåp?
-En hel del, men mest produkter från Clarins och Ole Hendriksen

Kan du ge oss dina bästa skönhetstips?
-På vintern när huden lätt blir torr så brukar jag ibland gälla ner några droppar oliv och Cocosolja i badet, det gör huden bebislen och fin. Annars äta mycket blåbär, blåbär är bra till allt.

Har du gjort några skönhetsingrepp?
-Nej.

Nämn tre produkter du absolut inte skulle kunna leva utan?
-Läppsyl är nog det enda som jag verkligen är beroende av, annars skulle jag nog kunna klara mig utan det mesta.

Bildspel: “Blåbär är bra till allt“

Bildspel: “Blåbär är bra till allt“

Sara Varga

Sara Varga

[email protected]

2009-01-14 15:33:00

Publicerad: 14 januari 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag