Världen runt med handplockade ingredienser

I sommar åker vi på exotiska SPA-äventyr tillsammans med London-baserade doftexperterna Molton Brown. Till deras redan legendariska serie dusch-, bad- och tvålprodukter lanserar de nu helt nya body polishers.

Inspirationen och ingredienserna kommer från världens alla hörn. Med vanilj från Madagaskar och chili från Guinea har skaparna bakom Body Polishers Collection fokuserat på det unika och doftberikande.

Redaktionen har redan varit på en spännande duschresa och låtit sig förföras av fyra helt olika kroppspolerare. Visst pratar vi om kroppsskrubbar vars syfte är att exfoliera kroppen från döda hudceller, men denna kollektion erbjuder mer än så.

Body Polisher är ett mer träffsäkert namn eftersom dessa produkter har lagt sig på en högre nivå än sedavnliga skrubbar. Låt därför din hy poleras av dessa sofistikerade produkter som gör sommaren till en exotisk SPA-upplevelse.

HEAVENLY_GINGERLILY-BODY_POLISHER-275G-JAR235+CARTON-PRINT

Heavenly Gingerlily Caressing Body Polisher

Till Tahiti och tillbaka med denna krämiga skrubb som innehåller svart sand från vulkanregionerna på ön. Lägg därtill tamanunötolja, återfuktande blomextrakt från lilja samt ingefära och kardemumma.

YLANG_YLANG-BODY_POLISHER-275G-JAR237+CARTON-PRINT

Ylang-Ylang Comforting Body Polisher

Från Madagaskar har Molton Brown hämtat exfolierande svarta vaniljekorn till denna lyxiga skrubb. SPA-känslan är ett faktum tack vare den kinesiska örten yuan zhi, ylang-ylang och cederträolja.

FIERY_PINK_PEPPER-BODY_POLISHER-250ML-JAR236+CARTON-PRINT

Fiery Pink Pepper Pampering Body Polisher

Den rosaröda chilifrukten från Guinea har en antioxiderande effekt samtidigt som fina korn från bambustammen polerar huden len. Redaktionen fastnade verkligen för denna polisers krämiga känsla och doften från patschuli och ingefära berikar duschupplevelsen.

INFUSING_EUCALYPTUS-BODY_POLISHER-275G-JAR238+CARTON-PRINT

Infusing Eucalyptus Stimulating Body Polisher

Australiensisk eukalyptusolja är en huvudingrediens i denna stimulerande sockerskrubb. Exotiska, träiga doftnoter exploderar med duschens varma strålar och låter oss njuta av mintaromer, cedarträolja och musk.

 

Dessa body polishers lanseras 10 juli och kostar 425 kr för 250 ml.

Ricki Petrini
Publicerad: 24 juni 2015
Foto: Molton Brown, Alamy

Vivianne & Tilde tar pulsen på dejtandet

Tjejerna startar ny podcast