Träning från hypnos

improveme.se

Bantningspiller, fettsugningar och stenhård träning. Det finns många sätt att gå ner i vikt, men ett är lite enklare än andra.

Många kämpar med att gå ner i vikt, men det är inte alltid så lätt. Vissa får enkelt motivation, medan andra tappar suget efter första träningspasset. Latmaskarna behöver dock inte oroa sig -det finns hopp.

Enligt Scott D. Lewis, licenserad kiropraktor och klinisk hypnoterapeut, går det att använda hypnos för att bota lathet och bli av med onödiga begär.

Han själv blev av med sina sug för chips, glass och läsk tack vare metoden.

– Några minuter är allt som behövs för att få någon att känna annorlunda för vissa maträtter och minska begären för dem, förklarar Lewis.

Det är en säker och snabb metod eftersom ”det är en naturlig stadie av fokus och koncentration, ungefär som när man ser på film, läser en bok eller dagdrömmer”.

När patienten är hypnotiserad så erbjuder hypnotisören honom eller henne att själva ändra sina beteenden, bara genom att ställa frågor eller säga påståenden.

Hypnos i viktnedgångssammanhang går ut på ungefär samma sak. Du har säkert försökt bli av med några kilon inför en solsemester eller en poolfest, det vill säga att du har haft ett mål till varför du ville gå ner i vikt. Genom hypnos så låser sig motivationen fast i minnet, så att den inte försvinner när du når ett specifikt mål.

Dessutom så kan det även påverka matvanorna. Lewis brukar exempelvis säga till sina hypnotiserade patienter att de “kommer äta mindre mat, men ändå känna dig tillfredsställd”, och på så sätt minska portionerna.

Bildspel: Träning från hypnos

Bildspel: Träning från hypnos

[email protected]

2012-10-22 08:50:00

Publicerad: 22 oktober 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp