Ny metod slimmar stjärnkropparna

improveme.se

Mirakelmaskinen bakom Rihannas och Beyoncés avundsvärda kroppar har landat i Sverige! Vi har tagit reda på allt du behöver veta om stjärnornas favoritbehandling.

Rihanna, Beyoncé och Lady Gaga. Alla har de testat nya Collagen Bodywave som nu går att göra på flera salonger runt om i Sverige.

Det kallas ”White Tanning” och vid en första anblick ser maskinen ut som ett slags solarium -men det är det inte. Väl ombord omges du av ett infrarött ljus på exakt 633 nanometer, som är den våglängd som boostar kollagenproduktionen och lovar en fastare och jämnare hud. En vibrerande platta i maskinen gör att mikrocirkulationen kommer igång samtidigt som den tränar musklerna i nedre halvan av kroppen.

Så här går behandlingen till

1. Du blir ombedd att under behandlingen bära så lite kläder som möjligt för att huden maximalt ska kunna exponeras av ljuset.
2. Väl inne i maskinen blir du instruerad av en röst att välja ett lämpligt program -toning, slimming eller anticellulite. Du får även ett par skyddsglasögon att bära under hela behandlingen.
3. Samtidigt som du står upp och håller i två handtag med lätt böjda ben börjar plattan vibrera och ljuset flöda.
4. Du behöver inte vara nervös -ljuset varken känns eller bränns.

Fördelen med Collagen Bodywave är att huden efter behandlingen både känns mjukare och fastare samtidigt som dess struktur förbättras. Det är som att huden får en ”detox” och känns både mer slimmad och full av lyster. Vid upprepade besök kan även acne, porer och mörka ringar under ögonen reduceras.

Priset för en behandling ligger på några hundralappar och det krävs upprepade återbesök för att uppnå maximalt resultat.

Maskinen ser lite ut som ett solarium på grund av det starka ljuset.

Maskinen ser lite ut som ett solarium på grund av det starka ljuset.

Beyoncé har testat...

Beyoncé har testat…

... precis som Rihanna.

… precis som Rihanna.

[email protected]

2014-09-04 11:52:00

Publicerad: 4 september 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp