Så får du henne att komma efter dig

improveme.se

Svårt att få hennes uppmärksamhet? Här är knepen som gör mannen framgångsrik bland kvinnorna.

Män lägger ner massor med tid och energi på att försöka förstå sig på kvinnor. De diskuterar vad som ska sägas eller göras i olika situationer eller hur man ska närma sig det motsatta könet. Här är de 6 bästa tipsen för att få henne att jaga dig.

1. Var en utmaning
Många kvinnor uppskattar inte när män är för på och kan istället uppfatta dem som desperata. Om du däremot verkar vara en person som har mycket på gång och som egentligen inte bry sig om att jaga kvinnor, så är du på god väg att få hennes uppmärksamhet. Med andra ord-var en utmaning.

2. Undvik underläge
En del kvinnor har svårt att ändra uppfattning om en man när hon väl har bildat sig en. Börjar du att bete dig osäkert så finns risken att det slutar med att hon börjar tycka att du är töntig. Ett tips är att undvika att ställa frågor som “vilken typ av killar gillar du?“, eller ”så, är jag din typ?” eftersom du då sätter dig själv i ett onödigt underläge.

3. Driv henne till vansinne
Kvinnor älskar när män ger dem uppmärksamhet. Men det är egentligen väntan på att få uppmärksamheten som driver oss till vansinne. Så sluta ge oss uppenbara komplimanger och presenter i överflöd. Istället kan du berätta att du har tänkt på henne eller att du drömde om henne i natt. Låt kvinnan få veta att hon är i dina tankar även när hon inte är med.

4. Charma henne
Ta makten i samtalet genom att framstå som att du har övertaget. Men var försiktig! Det sista du vill är att hon ska tappa respekten och bli arg, så se till att hålla samtalet lättsamt och aningen sarkastiskt. Det kan vara så enkelt som att på ett charmigt sätt fråga, “vad gör dig mer intressant än andra tjejer jag har dejtat?“ eller “vilka tre egenskaper hos dig uppskattas mest bland killar?”.

5. Ha humor
Det är vetenskapligt bevisat att den snabbaste vägen till att fånga en kvinnas intresse är att få henne att skratta. De positiva känslorna du framkallar kommer att göra henne mer attraherad.

6.
Om du ständigt raggar på allt som rör sig kommer du aldrig att behärska konsten att få kvinnor. Det är först när du slutar att förfölja kvinnor som en sällskapssjuk valp som du börjar bygga mystiken och spänningen vilket får henne att bli intresserad av dig.

Bildspel: Så får du henne att komma efter dig

Bildspel: Så får du henne att komma efter dig

[email protected]

2014-09-09 12:23:00

Publicerad: 9 september 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp