Body Shop och MTV mot HIV

Idag, den 27 mars, lanserar The Body Shop® och MTV kampanjen ”Move Your Lips” genom att sälja den nya Guarana Lip Butter som endast kommer att finnas under begränsad period.

All vinst från försäljningen av Guarana Lip Butter går oavkortat till vår partnerorganisation Staying Alive Foundation i syfte att förhindra samt öka medvetenheten om HIV bland unga människor runt om i världen.

Många ungdomar tror inte att de någonsin kommer att beröras av HIV. Men 40 miljoner människor lever med HIV och AIDS över hela världen och hälften av alla nya HIV smittade är unga människor under 25 år.

#IMG3-R#Guarana Lip Butter är en unik fuktighetsbevarare som skyddar känsliga läppar och doftar härligt fruktigt. Den innehåller guaranabär från Amazon Basin i Brasilien och kommer endast att finnas under en begränsad period.Guaranabäret är mest känd för sina uppfriskande egenskaper och är oerhört rik på antioxidanter. Guarana Lip Butter innehåller Community Trade-producerat shiasmör från Ghana och bivax från Zambia med härliga fuktighetsbevarande egenskaper.

För att stödja kampanjen ”Move Your Lips” gör MTV stora reklamsatsningar direkt mot sitt nätverk på över 508 miljoner hushåll i 160 länder för att vidareutbilda och informera ungdomar om HIV/AIDS.

Staying Alive Foundation har som uppgift att arbeta emot utanförskap och diskriminering och att uppmuntra unga människor att skydda sig mot HIV och AIDS. MTV och The Body Shop® har tillsammans samlat in 430 000 pund till förmån för Staying Alive Foundation. Hela summan har oavkortat gått till Staying Alive Foundation Awards som sedan har delats ut i mindre bidrag till 85 ungdomar i syfte att sätta igång förebyggande åtgärder mot HIV -såsom att utbilda sina vänner och inspirera andra till att uppmärksamma HIV/AIDS.

För mer information om ”Get Lippy Prevent HIV” kampanjen besök www.moveyourlips.com.

Bildspel: Body Shop och MTV mot HIV

Bildspel: Body Shop och MTV mot HIV

Bildspel: Body Shop och MTV mot HIV

Bildspel: Body Shop och MTV mot HIV

Bildspel: Body Shop och MTV mot HIV

Bildspel: Body Shop och MTV mot HIV

2008-03-28 05:10:00

Publicerad: 28 mars 2008

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag