Klicka hem produkterna

Nätshoppa sommarens hetaste groomingprodukter redan idag.

1. Peter Thomas Roth Ultra-lite Oil-Free Sunblock SPF30 är ett kemikaliskt solskydd som ger ett effektivt solskydd. Produkten kan användas på både ansikte och kropp. Innehåller Aloe Vera som lugnar och läker. Solskyddet serveras i en praktisk reseförpackning med snöre som gör den lätt att ta med sig.
100 kronor, Grooming.se

2. Joey New York Quick Whitehead Dissolver Duo är två produkter som jobbar tillsammans för att motverka att dina porer täpps till samtidigt som de förhindrar framtida problem. En dagkräm och en nattkräm som hjälper till att ta bort olja och sebum från hårsäckarna, samtidigt motverka whiteheads och finnar.
199 kronor, Eleven.se

3. MenScience Microfine Facial Scrub
tar snabbt och effektivt bort döda hudceller och rengör hudens porer på djupet. Den fungerar även som en bra rengöring innan du rakar dig. Scrubben innehåller micropartiklar som avlägsnar det yttre lagret av döda hudceller. Glykolsyra och Salicylicsyra rengör effektivt i porerna. Allantoine och Aloe vera mjukar upp och lugnar huden. Rekommendation är 3 till 4 gånger per vecka.
289 kronor, Mencare.se

4. Anthony Mud Scrub Exfoliating Bar är en 100% vegetabiliskt baserad tvål innehåller lera från Döda Havet och extrakt från havre som exfolierar och gör din hud len. Passar för normal och torr hud. Denna tvål har en härlig uppfriskande doft av fräsch mint.
166 kronor, Mencare.se

5. SACHAJUAN SPF Mousse är styling och skydd i en och samma produkt. Mousset innehåller både ett UVA- och UVB-skydd så att håret inte skadas, torkar ut och bevarar pigmentet. Produkten återfuktar utan att tynga ner, och det innehåller dessutom en vegetabilisk milk så att det även fungerar som en inpackning i solen. Appliceras i handdukstorkat hår.
125 kronor, Grooming.se

6. Recipe for men SPF 15 Facial Moisturizer är en fuktighetskräm som återfuktar och mjukgör huden. Facial Moisturizer är en djupt fuktighetsgivande kräm med SPF 15 som återfuktar och mjukgör huden. Krämen smörjs in på rengjord och torr hud, och har en mild doft av skog och gröna löv.
249 kronor, Grooming.se

Bildspel: Klicka hem produkterna

Bildspel: Klicka hem produkterna

[email protected]

2008-05-29 14:02:00

Publicerad: 29 maj 2008

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag