Sprutade bröstmjölk

Skådespelerskan hittade ett nytt användningsområde för sina mjölkfyllda bröst, enligt Madonnas bror.

Madonnas bror Christopher Ciccone har precis släppt boken “Life With My Sister Madonna“, där han berättar hur det var att växa upp tillsammans med världens mest kända popsångerska. Men även flertalet andra kändisnamn figurerar i boken. Till exempel beskrivs en i flera bemärkelser blöt utekväll tillsammans med Demi Moore.

Men något som av rättsliga skäl inte togs upp i boken avslöjar Christoper nu i en intervju med tidskriften Out. Han beskriver hur Demi åmade sig och juckade emot honom bakifrån på dansgolvet.

-Men det som inte står med i boken är att hon avsöndrade mjölk just då, och hon sprutade bröstmjölk på mina lesbiska vänner, berättar Christopher. Min vän Michelle ringde mig nästa morgon och frågade: “Hur tvättar jag bort bröstmjölk från min svarta klänning?“ Jag sa: “Hur fan skulle jag kunna veta det? Ring Demi!“

Demi är dock inte den enda Hollywoodstjärna med denna begåvning. Skådespelerskan Kate Beckinsale har tidigare avslöjat att hon kunde spruta bröstmjölk tvärsöver rummet när hon ammade.
-Jag kunde träffa väggen från ett ganska långt avstånd, har hon berättat. Jag har en hel del onödiga talanger.

Bildspel: Sprutade bröstmjölk

Bildspel: Sprutade bröstmjölk

[email protected]

2008-09-04 15:17:00

Publicerad: 4 september 2008

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag