Applegates nya bröst

För bara några veckor sedan opererade skådespelerskan bort båda sin bröst efter ett omskakande bröstcancerbesked. Nu gör hon sin röda mattan-debut efter ingreppet.

För en dryg månad sedan kablades beskedet att Christina Applegate drabbats av bröstcancer ut över världen. Men bara några veckor senare berättade Christina själv att hon var helt cancerfri.

Hon hade
nämligen genomgått en dubbel mastektomi -båda brösten avlägsnades för att skådespelerskan säkert skulle bli av med alla spår av sjukdomen.

När Emmygalan, där Christina var en av presentatörerna, firade sitt 60-årsjubileum i helgen gjorde hon sitt första officiella framträdande sedan operationen.

I en tajt klänning visade skådespelerskan upp sig på röda mattan, och av bilderna att döma verkar det som att hon bar någon typ av bröstprotes. Skådespelerskan har själv sagt att hon planerar att genomgå rekonstruktiv bröstkirurgi. Men detta sker vanligtvis ungefär åtta månader efter en mastektomi, för att kroppan ska hinna läka ordentligt.

Ett annat alternativ kan vara att Applegate redan vid operationstillfället lät sätta in ett mindre implantat som sedan kommer att fyllas på för att huden ska kunna töjas innan det permanenta implantatet kan sättas på plats.

Ett är i alla fall säkert: Christina Applegate njöt att tillfället att få byta ut sjuksängen mot Hollywoodfestligheter.
-Det är en fantastisk dag, sa hon på Emmygalan. Jag har på mig en fin klänning och läppstift och det är något jag inte gjort på två månader.

Bildspel: Applegates nya bröst

Bildspel: Applegates nya bröst

[email protected]

2008-09-22 12:02:00

Publicerad: 22 september 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp