Lyxig grooming

L´homme Yves Saint Laurent nya produktserie är tillägnad den självsäkre mannen som inte är rädd för att polera sitt yttre. ”The healthy look tools” består av tre verktyg som är ett måste för den stilmedvetne mannen i höst.

Steg 1: Anti-fatigue treatment är ett unikt gel i stickform som med sin kylande och oljfria konsistens hjälper till att sudda ut trötthetstecken på ett innovativt sätt. I ett svep livar produkten upp ansiktet och lämnar en härlig fräsch doft av L´homme Yves Saint Laurent.
Pris: 380 kronor

Steg 2: Healthy look moisturizer är en svagt färgad dagkräm för ett naturligt och fräscht resultat. Produkten är lätt att applicera utan att det blir ränder och absorberas snabbt, vilket undviker risk för fläckar på nystrukna skjortkragar. Ansiktskrämen kan användas dagligen efter rakning.
Pris: 50 ml, 380 kronor

Steg 3: Radiant Touch är trollspöt som kamouflerar glåmig hy och mörka ringar under ögonen. Produkten har en flytande, fuktgivande konsistens som är lätt att applicera. En enda klick behövs och får ögonen att se klarare ut.
Pris: 330 kronor

Bildspel: Lyxig grooming

Bildspel: Lyxig grooming

[email protected]

2008-10-08 13:51:00

Publicerad: 8 oktober 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp