Grät hos psykologen

"En paus för att lära mig andas." Så löd rubriken på Blondinbellas sista inlägg innan bloggstoppet. Nu är hon tillbaka.

Isabella “Blondinbella“ Löwengrip driver Sveriges populäraste blogg, som stadigt ökat i läsarsiffror de senaste månaderna.

Så det var många som blev förvånade när Isabella berättade att hon tänkte ta en paus från bloggandet på grund av utmattning. Och lika många som lyfte på ögonbrynen när hon satte igång med bloggandet igen, endast två veckor senare. Hade hon verkligen lyckats återhämta sig så fort?

I sin blogg berättar hon nu vad som egentligen hände när hon bestämde sig för att bromsa.
-Dom två veckorna jag var borta, var jag även sjukskriven från både skola och jobb. Samma dag som jag berättade att jag skulle ha en paus, samma dag fick jag min sjukskrivning hos en läkare på Södersjukhuset. Jag höll på att bli utbränd. Och jag var där och storgrät, skriver Blondinbella.

Hon berättar också hur det kändes som att fasaden sprack.
-Vet ni hur misslyckad jag kände mig den kvällen hos psykoterapeuten? Jag, Isabella Löwengrip som ska klara allt här i världen hade plötsligt fallit ihop, skriver hon.

I Metro förklarar Isabella att hon nu bara tänker blogga mellan klockan 9 och 17, och inte skriva lika mycket om sitt privatliv.
-Jag har alltid varit den där übertjejen som klarat allt. Men samtidigt lider jag av panikångest och har fått diagnosen dyslexi. Nu har jag lärt mig att sluta låtsas och vara lite mer ödmjuk i stället. Då blir
det en mer ärlig blogg, säger hon.

Bildspel: Grät hos psykologen

Bildspel: Grät hos psykologen

[email protected]

2008-10-28 15:02:00

Publicerad: 28 oktober 2008

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag