Så får hon snygg kropp

"High School Musical"-stjärnan berättar om hur hon håller sig i form med kost och träning.

Skådespelerskan Ashley Tisdale hade aldrig tänkt särskilt mycket på hälsa och träning. Men det var innan hon skadade ryggen under inspelningen av tv-serien “The Suite Life of Zack and Cody“.
-Jag föll riktigt illa, och det började verkligen göra ont när jag var på turné och dansade, berättar stjärnan för träningsmagasinet Shape.

Men efter hennes ryggskada kände Ashley att hon ville stärka sin kropp.
-Jag hade alltid varit supersmal –för smal, faktiskt. Det kändes som om någon skulle kunna bryta mig mitt itu, säger hon.
#IMG2-R#
Stjärnan, som alltid hatat att gå till gymmet och tyckte att det “kändes som tortyr“, insåg att hon var tvungen att göra någonting för att bli motiverad. Så hon skaffade sig en personlig tränare, Christopher Hebert. Idag har de tränat ihop i åtta månader.
-Han är snygg, och det gör att det blir roligt. Och han låter aldrig våra träningspass bli tråkiga, säger Ashley Tisdale.

Eftersom hennes familj haft problem med diabetes bestämde sig Ashley också för att lägga om sina matvanor och börja äta nyttigare.
-När jag fick reda på att min morfar har diabetes och min mamma är på gränsen så visste jag att jag var tvungen att ta min kost på allvar, berättar hon.

Bildspel: Så får hon snygg kropp

Bildspel: Så får hon snygg kropp

Ashley visar upp sin trimmade figur i Shape.

Ashley visar upp sin trimmade figur i Shape.

[email protected]

2009-01-05 08:40:00

Publicerad: 5 januari 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag