Elina & Rebecca listar

Elina Hasslund och Rebecca Simonsson om hemmaspa och peeling.

Är ni nyfikna på improveme.se:s redaktion? Här avslöjar Elina Hasslund och Rebecca Simonsson vem de färgar håret hos, och vilka behandlingar de föredrar att göra hemma.

[color=#008000″>ELINA HASSLUND

Vilken frisör går du till?
-Min stjärnfrisör heter Antonio Axu. Han hyr en stol på Electa i Stockholm när han inte är ute i världen och arbetar. Jag brukar gå dit varannan månad. Jag brukar vanligtvis göra lite blonda slingor och klippa topparna, men det har hänt att jag har kommit ut som brunett.

Gör du några nagelbehandlingar?
-Tyvärr inte, men jag om någon borde verkligen fixa naglarna på salong, eftersom jag har en tendens att bita på dem när jag blir stressad, eller när händerna är torra.

Hur tar du hand om din kropp?
-Jag har väl hyfsad okej ämnesomsättning, så jag äter i stort sätt vad jag vill och för tillfället rör jag mig inte ett skit. Köpte en träningsmaskin från Tv-shop som står och dammar. Den används endast som tvättställ. Har även haft gymkort och det slutar alltid på samma sätt -pengarna dras från kontot och jag går aldrig dit. Men nu ska jag försöka börja springa på löpband ett par dagar i veckan igen. Ett såkallat nyårslöfte.

#IMG2-R#Går du på behandlingar?
-Endast via jobbet, vilket är en väldigt positiv fördel jag har som skönhetsredaktör. Försöker då att hitta roliga och relativt unika behandlingar som inte så många andra har skrivit om.

Gör du något hemma?
-Absolut! Jag brukar göra pedikyr, lägga ansiktsmask, färga brynen med mera.

Gör du några ansiktsbehandlingar?
-Två gånger per år ungefär. Men jag borde gå oftare, huden får en så otroligt fin lyster efter en behandling som sitter i ett bra tag.

Och fötterna?
-Jag brukar göra pedikyr hemma. På något sätt känns det onödigt att lägga pengar pedikyr på salong, när det går snabbt och ger liknande resultat. Filar bort eventuella förhårdnader, klippar och filar naglarna, samt lackar dem i någon kul färg.

[color=#008000″>REBECCA SIMONSSON

Vilken frisör går du till?
-Jag går till Karin som jobbar på UNIK. Hon är grym. Sällan man hittar frisörer som verkligen lyssnar på vad man själv vill ha. Det finns alldeles för många exempel på frisörer som gör va de själv tycker behövs. Oftast fyller jag bara i botten då min naturliga hårfärg är mörkare än min nuvarande.

Gör du några nagelbehandlingar?
-Japp. Jag tycker att vackra händer är ett måste. Jag går till en tjej som heter Malin som jobbar hemifrån. Kommer inte släppa henne ur sikte. Det håller länge, och ser svinbra ut!

Hur tar du hand om din kropp?
-Jag försöker peela mig en gång i veckan. Smörja in mig när jag duschat, och går på massage en gång i månaden ungefär. Sedan så ska jag börja träna nu. Annars blir det lite promenader. Det är bra, har jag hört.

Går du på behandlingar?
-Ja. Jag testar lite behandlingar då och då. Snart börjar jag med LPG. Det ska bli spännande. Och ni får givetvis följa med.

Gör du något hemma?
-Förutom peeling, och lite lotions så är det ganska lugnt med hemmaspa. Jag föredrar att andra som kan sin grej, fixar mig.

Och fötterna?
-En pedikyr då och då. Sedan så fixar min nageltjej Malin mina tånaglar. Jag lägger på akryl i form av fransk manikyr. Ser urfräscht ut!

Bildspel: Elina & Rebecca listar

Bildspel: Elina & Rebecca listar

Elina Hasslund

Elina Hasslund

[email protected]

2009-01-15 10:29:00

Publicerad: 15 januari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp