“Jag spänner rumpan“

Programledaren Pär Lernström, 28, berättar om hur nöjd han är med dig själv och vad han aldrig missar på morgonen.

Sätter du på Mix Megapol på eftermiddagarna kan du höra Pär Lernström, 28, prata om både det ena och det andra. I vår är han aktuell som programledare i Kanal 5:s stora satsning ”Ballar av stål”. Vi var nyfikna på hur han håller sig i form, och hur fåfäng han egentligen är. Svaren hittar du såklart här.

Hur ser din morgonrutin ut?
-Jag är en urusel morgonmänniska, Min idé om morgonen är att den finns där för att ta mig från punkt A (sängen) till punkt B (jobbet). Och det så fort som möjligt. Men det som hinns med är en snabbkoll framför spegeln och ett ännu snabbare klädval. Jag går även ut en snabbis med hunden. Och ja, okej då. En koll på helheten är inkluderad.

Är utseende och kläder viktigt för dig?
-Det tycker jag. Jag ser kläder som en hobby och kan verkligen njuta av att hitta udda och snygga accessoarer eller upptäcka ett (för mig) nytt märke. Som i höstas blev jag helt kär i det danska märket Matinique och skaffade mig massor av deras kläder. Sen gör ju TV-jobben att man verkligen får se hur man ser ut i kläderna. Och då bryr sig ännu mer om både utseende och styling.

Hur håller du dig i form?
Ah! Ett gott tillfälle att slänga in en vit lögn. Men med handen på hjärtat måste jag väl erkänna att gymkortet på World Class nästan börjat damma över vintern. Men annars gillar jag gymträning, och inte minst löpning. Lever fortfarande på att jag genomförde Stockholm Marathon i somras. Sen är vi också ett gäng som spelar fotboll en gång i veckan. Och vi får inte glömma bort att en bra grej är att skaffa hund. Jobbiga, men väldigt nyttiga promenader.

Följer du någon speciell diet?
-Verkligen inte! Men just nu har jag en regel som säger mig att jag endast får äta onyttigt 2 gånger i veckan. Men jag betvivlar att jag kommer hålla det. Jag älskar att äta och dricka gott.

Sminkar du dig?
-Jag sminkade mig när jag var yngre och skulle gå ut. Men inte längre. Eller, det är väl klart att man täcker över någon finne ibland, men det räknas väl inte. Det beror nog på att jag är lat och inte så bra på att sminka mig.

Hur tycker du att en tjej ska sminka sig?
-Så att hon trivs i det. Men en grundregel bör väl vara, lagom till vardags och gränslöst till fest. Lite som med spriten…

Finns det någon skönhets/hudvårdsprodukt du inte klarar dig utan?
-Dermalogica har en skrubb som heter “daily microfoliant“. Den är sjukt bra och det är väl en av få produkter jag använder dagligen.

Vad gör du i skönhetsväg, som du hoppas att ingen någonsin får reda på?
-Spänner mina rumpmuskler i spegeln och är lite nöjd!

Hur fåfäng är du?
-Lagom… Nej jag vet inte. Men visst är jag fåfäng, det är väl bara att titta tillbaka på svaren här.

Hur nöjd är du med dig själv, skala 1-10?
-Oj vad svårt, 7:a kanske. Men just nu när jag är förkyld och ful så då blir det en 6:a!

Om du endast har fem minuter på dig, vad missar du aldrig?
-Håret och tandborstning!

Hur ställer du dig till skönhetsoperationer?
-Jag hoppas att jag ska slippa det på ett tag. Men på andra tycker jag nästan att allt som gör människor lyckliga och glada är bra. Men, det är oftast dumt att måla om hela tavlan bara för att man kan.

Har du några skönhetsrutiner? Går du och på några behandlingar?
-Nej jag är skitdålig på sådant. Men jag ska bli bättre. Ansiktsbehandlingar eller någon som städar upp ens fötter är ju sådant som gör vardagen lyxigare.

Bildspel: “Jag spänner rumpan“

Bildspel: “Jag spänner rumpan“

Pär Lärnström i Ballar av stål

Pär Lärnström i Ballar av stål

[email protected]

2009-01-27 10:06:00

Publicerad: 27 januari 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag