ghd stylar Miss Sixty

Det professionella hårstylingmärket ghd är ett av de ledande varumärkena inom mode och trender. Under modeveckan i New York briljerade ghd på shower som Miss Sixty och Proenza Scholer.

Miss Sixty
Stylingteamet från ghd valde att hylla 1970-talets passionerade ideal om frigörelse. Looken på catwalken var långa, lösa feminina lockar med mittbena och en touch av storstadschict. De långa lockarna stylades med tillfälliga vågor med ghd:s styler och ghd reflection spray för fullkomlig glans.

Proenza Scholer
De långa lockarna återkom i Proenza Scholers show. Hårslingorna med sidbena vilade stilfullt på den ena skuldran för att framhäva den militära atmosfären som präglade catwalken. För att skapa de självsäkra frisyrerna använde teamet ghd:s mini styler för att forma mindre vågor, följt av ghd sea spray som arbetades genom håret för att skapa en mer naturlig look och mjukare fall.

Kändisar som valt ghd

Mary-Kate Olsen, Nicole Richie, Nicky Hilton, Drew Barrymoore, Blake Lively är några av de hundratals Hollywoodkändisar som valt att använda ghd dagligen.

Bildspel: ghd stylar Miss Sixty

Bildspel: ghd stylar Miss Sixty

[email protected]

2009-02-05 09:10:00

Publicerad: 5 februari 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag