Dhanis kärlekshälsning

Vi träffade Dhani Lennevald på Alla hjärtans dags-galapremiären av Disneyklassikern "Pinnochio", dit han gick med sin syster och systerson. Men helst av allt hade han velat tillbringa dagen med sin flickvän, Natacha Peyre.

I de flesta förhållanden tvingas man i perioder vara ifrån varandra. Det måste man acceptera, men på speciella högtider känns det extra tufft, säger Dhani Lennevald, som tillbringar Alla hjärtans dag i Stockholm medan hans flickvän Natacha Peyre befinner sig i Los Angeles.

Jag tycker att det är skittråkigt att vi inte kan vara tillsammans, för på Alla hjärtans dag älskar jag verkligen att göra mysiga saker och överraska med någonting roligt eller romantiskt. Men så är det ju ibland, säger Dhani till improveme.se.

Hur skulle ni fira om ni kunde vara tillsammans idag?
-Jag är mer för att göra saker ihop än att köpa presenter, för att för mig passar presenter bättre på födelsedagar och julafton. Så vi skulle göra någonting, kanske åka till ett spa över helgen eller hitta någon schysst resa någonstans. Det behöver inte vara värsta lyxgrejen, utan bara en liten weekend. Så länge man får göra någonting som är lite annorlunda mot det vardagliga.

Dhani fortsätter:
-Jag hade nöjt mig med att bara kunna laga middag åt henne och ge henne lite blommor. Men det bästa skulle vara om man kunde flyga någonstans, typ till Paris, för att jag vet att hon inte har varit där.

Vad är det du gillar mest med Natacha?
– Det är verkligen jättemycket. När jag träffade henne blev jag verkligen jätteförvånad över vad hon var för person. Hon är så himla varm och godhjärtad och omtänksam. Det är verkligen det jag gillar med henne. Det värsta jag vet är tjejer som ser bra ut och är jättestroppiga . När man är ute på en klubb ser man direkt de här tjejerna som tror att de är någonting. Då har man bara lust att ta ner dem på jorden. Natacha är istället väldigt jordnära och en helt fantastisk tjej.

Missa inte del 2 av intervjun på måndag, då Dhani berättar om manlig fåfänga, sitt tuffa träningsschema och när han kommer att kunna återförenas med Natacha i Los Angeles

Bildspel: Dhanis kärlekshälsning

Bildspel: Dhanis kärlekshälsning

[email protected]

2009-02-14 10:38:00

Publicerad: 14 februari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp