“Jag är absolut fåfäng“

Att träna är en livsstil, inget man gör i några veckor för att komma i form inför beachsäsongen, menar artisten Dhani Lennevald.

Som artist behöver Dhani Lennevald alltid vara i toppform och träning nästan varje dag är ett måste.
-Det krävs
mycket slit för att orka uppträda och sjunga live. Konditionen och den fysiska delen måste finnas där, säger han till improveme.se.

Som tur är trivs Dhani på gymmet och behöver inte tvinga sig själv att gå dit.
-Träning har alltid varit ett stort intresse för mig. Det är liksom en livsstil, antingen är man en träningsmänniska eller så är man det inte, säger han.

Att hetsträna inför “Beach 2009“ är alltså inte Dhanis stil.
-Det där med “nu måste jag träna för nu är det snart sommar“ funkar inte. Då är man en säsongstränare som antingen tränar mellan tre och sex dagar i veckan eller inte tränar alls. Det där har ju med allt att göra, hur man sover, hur man äter och hur man lever, säger han.

Själv anser Dhani att han är “sunt fåfäng“.
-Jag äter nyttigt mat och jag är väldigt fokuserad. Och sen älskar jag kläder. Jag tvättar ansiktet med en särskilt ansiktstvätt och använder ansiktskrämer, men det gör väl nästan alla killar nu för tiden? Så var det inte för 10 år sen, säger han.

De senaste månaderna har Dhani varit i Sverige. Men snart är det dags för honom att återförenas med sin flickvän Natacha Peyre som väntar på honom i Los Angeles, där paret bott sedan i höstas.
-Jag åker tillbaka nu under mars. Vi ska byta lägenhet, så jag måste dit innan det, säger han.

Att leva och arbeta i USA innebär en massa bestyr med visum, och Dhani hoppas hinna få alla papper i ordning.
-Jag vill se till att jag kan jobba de här tre månaderna som jag åker dit nu, så att jag kan ansöka om visum nästa gång jag kommer hem. Jag vill bara ha allting klart så att jag kan jobba stenhårt från dag ett, säger Dhani.

Läs del 1 av intervjun, där Dhani berättar om kärleken till Natacha Peyre, här!

Bildspel: “Jag är absolut fåfäng“

Bildspel: “Jag är absolut fåfäng“

[email protected]

2009-02-16 09:47:00

Publicerad: 16 februari 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag