Fina naglar på ett kick

Det finns många olika varianter på lösnaglar – allt från engångsnaglar till flera månader.

Partynaglar för helgen
Förlimmade naglar är lösnaglar som är självhäftande. Du kan ha dem i en dag upp till en vecka. Du behöver inget lim, det är bara att applicera dem som de är. Viktigt är att du har rengjort naglarna innan så att det inte finns fett på dem. När du vill ta bort dem håller du naglarna i varmt vatten i 10-15 min.

10-dagarsnaglar

Steg 1: Rengör nageln med hjälp av bomullspads och nagellackremover för att ta bort fett och eventuellt nagellack. Tvätta inte händerna med tvål efteråt, då fastnar det fett på nageln och lösnageln fäster sämre. Vill Du ändå skölja av händerna så kan du göra det med ljummet vatten.

Steg 2: Applicera Nagelbandsrengörare längs med hela nagelbandet och en bit in på nageln för att ta bort hudrester som sitter på nageln. Låt peelingen verka i 2-5 min. Massera sedan in peelingen i några sekunder med hjälp av en mjuk nagelborste. Skölj därefter noggrant bort peelingen under rinnande vatten. Tag hjälp av nagelborsten för att få bort all peeling. Nu har Du ett bra underlag för Dina lösnaglar.

Steg 3: Fila ner Dina egna naglar med Depends allroundfil, så att de inte syns under lösnageln.

Steg 4: Nu är det dags att prova ut storlek på lösnaglarna. Det är bättre att ta en lite bredare nagel och fila till den än att ta en för liten nagel. Lägg naglarna på bordet framför dig, en uppsättning per hand. Då är det ordning på naglarna och det är lättare att applicera dem.

Tips!
Börja med ”fel hand” först. Det är lättare att applicera på den när Du inte har lösnaglar. Depend French look finns i ca 25 st olika färger och längder, former samt med dekorationer. Det är 24 naglar i varje paket som är tänkt till en uppsättning för båda händerna.


Depend French look
I varje paket finns det en limtub. För att göra hål i den ska du använda den lilla medföljande limnålen. Om du använder en sax kan hålet bli för stort och det blir svårare att applicera limmet.
Du kan göra på två sätt:
1. Limma på den egna nageln, sitter inte lika bra.
2. Limma på lösnageln, då sitter de bättre.

Det beror på hur länge Du vill att naglarna ska sitta. Applicera nageln från roten (botten) på nageln, tryck ut luften samtidigt som Du applicerar hela nageln. Tryck på nageln i några sekunder, tills limmet torkar.

Fila och forma nageln till önskad form och lägg på ett lack om Du önskar. Vill Du klippa nageln för att få den kortare så gör det i etapper, annars kan nageln spricka.

Lösnaglarna släpper igenom solljus och luft i 10 dagar.
Låter Du de sitta längre kan det bildas bakterier under nageln.

För att ta bort naglarna använder Du Depend Lösnagelremover. Riv eller bit inte bort nageln. Använd inte heller ren aceton, då kan Du förstöra nagelns egen yta.

Bildspel: Fina naglar på ett kick

Bildspel: Fina naglar på ett kick

[email protected]

2009-03-18 08:32:00

Publicerad: 18 mars 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp