Läcker som Katy Perry

Låt dig inspireras av sångerskans färggranna poplook. Skönhetsrådets William Värnild vet hur du går tillväga.

Markerade bryn är nästan alltid rätt, men det gäller att ta i med måtta. Den här typen av bryn kan vara helt rätt vid just ett sådant här tillfälle, då hår, kläder och övrig makeup är ganska extrem. Det är inte fel att ha både ögon, läppar och bryn i skarpa färger. Det handlar om att kombinera dem rätt och att plocka upp något från läpparna i ögonmakeupen för att få en röd tråd genom hela sminkningen.
 
Plocka brynen noga för att få bort alla små och ljusa hår. Jag rekommenderar ”eye brow razor” från Make Up Store. Fyll i dem med antingen ”tri brow color”, eller Helena Rubinstein som har bra brynpennor för den som vill jobba med penna. Tänk måsvinge för att få rätt form. För den som tycker att det är svårt att plocka ögonbrynen så kan ni få dem fixade hos Make Up Stores-butiker för endast 80 kronor.

Så fixar du stjärnlooken
1. Applicera lite ”cover all mix”. Produktens formula gör att skuggorna fäster otroligt bra.

2. Grunda hela locket med skuggan ”Muffin”. Därefter avvänder du skuggan ”Flamenco” i globlinjen och i ytterkant längs fransraden applicerar du en svart ögonskugga för att få lite sotad känsla.

3. Eyeliner är ett måste! Dra en jämn linje ända in till näsbenet. På den undre fransraden markerar du med kajalpenna intill ögat och strax under duttar du på en torr ögonskugga. För att göra det enkelt och för att få det svarta under ögat riktigt snyggt är ett tips att arbeta med en snedskuren pensel.

4. Till detta applicerar man fransen ”Doll” som ger ögat den perfekta Hollywoodkänslan.

5. Läpparna grundas med läppennan ”Gum” och sedan läppstiftet ”Summer”. Det är valfritt om du vill behålla läpparna matta, annars är det alltid snyggt med lite transparant gloss i ett tunt lager ovanpå.

6. Avslutningsvis så sprayar man ”Face mist” över hela ansiktet. Det gör att din makeup sitter som berg hela kvällen.

* Alla produkter William rekommenderar (förutom brynpennorna från Helena Rubinstein) finns att köpa på Make Up Store.

Bildspel: Läcker som Katy Perry

Bildspel: Läcker som Katy Perry

[email protected]

2009-04-30 12:30:00

Publicerad: 30 april 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp