Stylistens groomingtips

Cheri Keating är en av kändisvärldens mest anlitade stylister, med en klientlista som innehåller namn som Ewan McGregor, Mark Ruffalo, Laurance Fishburn och Mika. Här tipsar hon om de fyra bästa groomingknepen för män.

1. Trimma brynen
Ingen är snygg i sammanväxta ögonbryn, så tämj din “unibrow“ med en bra pincett och en liten sax. För att se extra fäsch ut, se även till att ansa näshåret och stråna i öronen. 
 
2. Raka nacken
Har du inte tid att gå till frisören var och varann vecka? “Ett av de lättaste sätten att behålla en groomad look mellan frisörbesöken är att ta bort extra hår nedanför hårlinjen med en rakapparat eller rakhyvel“, säger Cheri Keating till Goop.com. 

3. Dölj påsarna under ögonen
För att se piggare ut kan du använda en ögonkräm med en touch av färg för att ljusa upp mörka ringar. Cheri Keating föredrar YSL:s L'homme Radiant Touch for Men. 
 
4. Skrubba ansiktet
Brukar du få röda prickar efter att du rakat dig? Använd en mild exfolieringskräm innan du tar fram rakhyveln, för att få bort döda hudceller. Använd varmt vatten under rakningen och testa att använda hårbalsam istället för rakgelé eller skum. Balsamet gör håren mjukare och underlättar rakningen.

Bildspel: Stylistens groomingtips

Bildspel: Stylistens groomingtips

[email protected]

2009-05-20 07:44:00

Publicerad: 20 maj 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag