Så ökar du livsglädjen

Är jobbet en pina, energin i botten och ditt sociala liv lika med noll? Här är tipsen som kan rädda dig.

Skapa översikt
Gör små lappar, att-göra-litsor eller skaffa dig en almanacka. På så sätt kan du planera in saker du vill eller måste göra och få en översikt så du hinner med det.

Sätt upp mål och delmål
Börja din vecka med en ny vana. Sätt upp ett mål för veckan eller varför inte för dagen? Det kan vara att prestera bättre på jobbet, lyfta lite extra på gymmet eller kanske att överraska flickvännen med något extra. Vare sig det gäller ditt sociala liv, ditt yrkesliv eller din hälsa är det viktigt att sätta upp mål att jobba mot. Både kortsiktiga och långsiktiga.

Bryt gamla vanor
Känner du dig inte riktigt nöjd med tillvaron? Har du varken tid eller ork att hinna med det du vill? Då kanske det är dags att bryta gamla mönster. Vi är oftast allt för bekväma av oss och finner oss ofta i många situationer vi inte borde finna oss i.

Att till exempel leva i ständig stress hör inte till det normala, även om det för många ibland kan kännas så eftersom det blivit till en vana. Våga bryt de mönstret och var inte rädd för att ta hjälp av din omgivning för att göra en förändring.

Bildspel: Så ökar du livsglädjen

Bildspel: Så ökar du livsglädjen

[email protected]

2010-02-08 08:48:00

Publicerad: 8 februari 2010

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag