“Jag älskar att träna“

Tycker du att smink och skönhet är roligt?
-Jag har alltid varit supermån om mitt utseende. Det började jättetidigt, då jag var ungefär sju bast. Jag ville ha de senaste kläderna och när jag var runt 13-14 så hade jag nästan blivit lite småfixerad vid mitt utseende. Men det har ändrats med åldern faktiskt. Det känns inte längre som ett måste att sminka sig. Riktig skönhet kommer faktiskt innifrån.

Hur ser din morgonrutin framför spegeln ut?
-Helt och rent ska det vara! Jag duschar och sedan beror det på hur mycket tid jag har och hur jag mår i övrigt. Jag har faktiskt pratat med mina tjejkompisar om det just det här. Vissa dagar då man är trött eller har sovit dåligt ser man helt enkelt bättre ut utan smink. Då brukar jag bara lägga en ögonmask och en fuktmask. Men om man å andra sidan har en bra dag så kan smink göra en dubbelt så snygg.

Lägger du mycket tid på håret?
-Är det något som jag inte ägnar mycket tid åt så är det just håret. Jag brukar sätta upp det i en tofs för det mesta. Jag önskar att jag la ned lite mer tid på håret ibland.

Hur håller du dig i form?
-Jag älskar att träna, men jag tänker även mycket på vad jag äter. En god kost är väldigt viktigt för mig. Men det handlar inte om att hålla sig smal, utan om att jag vill känna mig bra och välmående. Jag tränar dels på gym, men i området där jag bor i London finns det mycket grönområden, så jag promenerar även en hel del. Då får man lite luft också, även om luften här i London knappast är den samma som den i Sverige. Jag tycker om att simma också.

Brukar du göra några skönhetsbehandlingar?

– Det finns massor av olika ansiktsbehandlingar och liknande här i London, men jag blir lite otålig av att gå på just ansiktsbehandlingar. Men jag har gjort microdermabrasion någon gång. Däremot får jag regelbundet massage, och brukar försöka komma iväg på det en gång i veckan. En annan terapiform jag gillar är akupressur.

Något annat som jag är intresserad av att testa är någon form av laserbehandling för att ta bort en rynka jag har fått vid munnen.

Vilken produkt får alltid följa med dig i handväskan?

– Dels har jag ett cerat som jag alltid har med mig. Sedan har jag alltid med mig Elizabeth Arden Eight Hour cream. En riktig klassiker. Annars är jag inte en tjej som bär med sig en hel sminkväska. Jag vill att mitt smink håller hela dagen.

Namn: Therese Grankvist
Ålder: 30
Ort: London
Familj: Mamma, låtsaspappa, 4 syskon och en pappa i himlen
Aktuell med: Singeln Another Love tillsammans med The Mac Project
För mer information om Therese: myspace.com/thereseinfo samt theresemusic.com

Bildspel: “Jag älskar att träna“

Bildspel: “Jag älskar att träna“

2008-03-08 04:45:00

Publicerad: 8 mars 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp