Snabb viktminskning med “krasch dieten“

Starten till ett nytt hälsosammare levnadssätt

Gå ner i vikt och rena kroppen
Crash Diet är ett nytt viktnedgångssystem som sägs vara en av de mest effektiva och lyckade dieterna att bränna fett och samtidigt rena kroppen. Genom att äta Crash Diet 3 gånger per dag och dricka litervis med vatten under de 10 dagar som dieten pågår minskas omfånget rejält. Varje Crash Diet-portion innehåller viktiga aminosyror (protein), vitaminer, mineraler och omega-3 och renande örter. En dos innehåller enbart 21 kalorier.

Minska bieffekterna

För att minimera oönskade bieffekter som exempelvis irritation och huvudvärk från denna extrema diet, innehåller doserna antioxidanter och örter som assisterar din kropp när den rensar ut överflödiga gifter. Efter några dagar kommer några av kilona komma tillbaka. Men fettet som du förbränt kommer inte tillbaka om du börjar leva mer hälsosamt. En kraschstart för fettförbränningen som dessutom renar kroppen från ofarliga gifter.

Vem kan utföra krasch-dieten?
Crash Diet är en extrem lågkaloridiet och är endast till för friska vuxna. Normalviktiga och personer med medicinska problem så som hjärtproblem, diabetes eller njursvikt med mera bör absolut inte prova dieten.

Pris: 2995 kronor
För mer information: www.crashdiet.se

Bildspel: Snabb viktminskning med “krasch dieten“

Bildspel: Snabb viktminskning med “krasch dieten“

[email protected]

2008-04-14 21:45:00

Publicerad: 14 april 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp