Snygg som Kylie

Vill du bli lika het som popprinsessan?
Följ hennes bästa skönhetstips!

Australiska artisten Kylie, 40, har ett oväntat skönhetsknep enligt tidningen Topphälsa. Hon håller sig i form -genom att städa.
-Jag älskar att städa, säger hon.

Konventionell träning
är däremot något som Kylie inte varit så förtjust i. Förr i tiden var scenshowerna hennes enda workout. Men nu har den lilla superstjärnan plötsligt blivit riktigt besatt -av boxning. Enligt Topphälsa tränar hon upp till sex timmar per dag. Hon använder sig också av en Power Plate för att hålla den berömda rumpan evigt snygg.

Kylie diggar
också eteriska oljor som hon blandar ihop till egna parfymer. När hon led av bröstcancer piggade hon ofta upp sig med massage med ingefärsolja för att klara av den tuffa cellgiftsbehandlingen.

För att återhämta sig
från sjukdomen gick gayikonen också på en superdiet som bestod av många smoothies med broccoli, morötter, vitlök, alger, chili, grönkål, tomater och gurkmeja.

Kylie gör även sina egna hudkrämer genom att experimentera med saker i skafferiet. Hon funderar på att skapa en egen linje med naturliga hudvårdsprodukter.

Favoritkändisen är
dessutom ett fan av GI-metoden, och väljer bort vitt socker, raffinerat vetemjöl och potatis. Hon föredrar i stället att snaska på mörk choklad och osötat jordnötssmör.

Becky Bergdahl
[email protected]

Bildspel: Snygg som Kylie

Bildspel: Snygg som Kylie

2008-06-18 11:53:00

Publicerad: 18 juni 2008

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag