Lindsay gifter sig

Det nalkas Hollywoodbröllop mellan Lindsay Lohan och Samantha Ronson. Lindsay har fått en stor diamantring av sin älskling till ett värde av 132 000 kronor.

De har varit nära vänner i många år, och romansen startade på allvar i mars i år. Till en början förnekade de förhållandet men nu talar de öppet om varandra i intervjuer och på sina bloggar.
-Hon är en underbar person. Och hon har ett fantastiskt inflytande på personer i hennes närhet, sa Lindsay om Samantha i tidningen Marie Claire.

Lindsay Lohan är lycklig. På sin myspace-sida har hon tillägnat balladen ”Trouble” med Ray LaMontagne till sin flickvän. En låt som innehåller romantiska textrader som ”I’ve been saved by a woman/She won’t let me go/She won’t let me go now.”

#IMG2-R#Samanta Ronson är en lugn person och är precis det Lindsay behöver efter alla uppror och skandaler.
-Hon har ett jättebra inflytande över Lindsay. Sam är trogen och tar inte droger. Det gör att Lindsay känner sig trygg och litar på Sam och inte behöver ta något, uppger en av dem.

Det nykära paret har även matchande tatueringar.
-Samantha har ett gäng stjärnor tatuerade, så jag skaffade också en. Och eftersom jag har hjärtan tatuerade så har hon skaffat ett, berättar hon för tidningen Marie Claire.

För drygt en vecka sedan avslöjade Samantha parets planer när hon spelade på ett lyxhotell i Hollywood.
-Vid slutet av det här året heter min älskling Mrs Ronson, ropade Samantha i mikrofonen.

Det verkar alltså som om hon och Lindsay går i giftastankar.
Men bröllopet lär inte bli en familjefest. Lindsay har en strulig relation med sin mamma Dina och pappa Michael har öppet visat sitt missnöje med Lindsays lesbiska förhållande.

Källa: Klick!

Bildspel: Lindsay gifter sig

Bildspel: Lindsay gifter sig

Lindsay och Samantha har varit ett par sedan i våras.

Lindsay och Samantha har varit ett par sedan i våras.

[email protected]

2008-09-24 09:07:00

Publicerad: 24 september 2008

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag